Osallistu ja voita!

Smoothieinspiraatio
Ensi viikolla eletään nostalgisia aikoja, kun torstaista sunnuntaihin 26-29.3.2015 Helsingin Messukeskuksessa vietetään Kevätmessuja. Kyseessähän on tapahtuma, jossa viime vuonna olin ensimmäistä kertaa virallisesti mukana superfoodtouhuissa ja huhheijakkaa kuinka paljon vuoden aikana on tapahtunut – aika paljon, tosi paljon!

Tänä vuonna Kevätmessujen yhteydessä on myös LUOMU & LÄHIRUOKA -messut, joista oon aivan älyttömän innoissani. Ja eihän se mikään ihme ole sillä mähän rakastan ruokaa ja varsinkin luomua ja lähellä tuotettua – hahha! Hölmöhän mä siis olisin ellen taas tänäkin vuonna menisi tarkistamaan molempien messujen tarjontaa 🙂

Haluaisitko säkin tulla messuille kaveris kanssa?

Appelsiini-kvinoasalaatti
Nyt sulla kävi tuuri sillä arvon teidän lukijoideni kesken kaksi pääsylippua (2kpl) kyseisille messuille! 
Arvontaan osallistuminen on helppoa sillä se tapahtuu kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin mikä sua kiehtoo messuilla eniten. Mitä haluaisit nähdä ja kokea? Kiinnostaako enemmän uusiin juttuihin tutustuminen vai ohjelmanumerot?

Osallistumisaikaa on aina tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 22.3.2015 asti, jonka jälkeen olen henkilökohtaisesti yhteydessä lippujen voittajaan. Muistathan siis jättää sähköpostiosoitteen kommentin yhteyteen. Onnea arvontaan!

Mä tuun viettämään tulevan viikonloppuni koulussa tautiopin parissa, joten tuun mielenkiinnolla lukemaan teidän kommentteja sekä toivottavasti bongaan niistä myös itselleni jotain ”odottamisen arvoista” messutarjonnasta! Tällä hetkellä odotan ehkä eniten viime vuoden tapaan tekeväni jotain mahtavia löytäjä sekä huippuja uusia tuttavuuksia.

Viikonlopun aikana lupaan myös kirjoittella teille muutamat herkulliset reseptit, joita oon viime aikoina kehitellyt niin omaksi kuin teidänkin iloksi! Reseptejä ei kannata pelätä sillä mun tuntien ne on helppo ja nopea valmistaa tutuista raaka-aineista niin, että sekä mieli että kroppa kiittää. Malttamattommimmat voi käydä katsomassa pientä esimakua mun instagramista @makelaino.

Aurinkoa,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Aino

30 vastausta artikkeliin “Osallistu ja voita!”

 1. Eniten kiinnostaa juuri tuo lähiruokapuoli. haluaisin päästä testaamaan lähialueiden tuottajien tuotteita ja alkaa tilaamaan enemmän ruokaa lähitiloilta 🙂

  [email protected]

 2. Heissan ja ihanaa kevättä! Eniten messuilla kiinnostaa saada kuulla enemmän konkreettisista mahdollisuuksista lähiruoan & luomun suhteen (mistä tilata ym). Lisäksi tietty odotan kaikkia ihania maistiaisia, koska ruoka <3.

 3. Kiinnostaisi tutustua messuilla pientuottajiin ja luomutiloihin sekä saada tietoa, miten suoraan tiloilta vihannesten, lihan ja esimerkiksi hunajan ostaminen onnistuisi. Lisäksi tietysti kaikki uutuustuotteet ja varsinkin luomukosnetiikka 🙂

 4. Noilla messuilla minäkin tutustuin teihin Greenstreettiläisiin:’) En voi uskoa, että siitä on jo vuosi!
  Olisi ihan huippua päästä näkemään juuri tuo lähi-ja luomuruoka puoli, kun niin ruuasta tykkään ja nimenomaan laadukas ruoka kiinnostaa! Toki siellä on myös aina ihan huikeet ne esillepanot koko messuilla – esim. viime vuonna oli uima-allas, sauna ja hienot kukka-asetelmat. Niitäkin ois siis kiva päästä ihastelemaan!:)

 5. Veisin isännän katsomaan ja kokemaan näytöksiä ja hieman ottamaan oppiakin mökkiasioista. Maistiaisia unohtamatta.

 6. Olen kiinnittänyt enemmän huomiota ruokavaliooni, mitä syön ja miten se vaikuttaa olooni. Olen siinä samalla kiinnostunut enemmän puhtaasta luomu ruuasta ja lähituotannosta joten messuilta toivoisin uusia ideoita ruokavaliooni ja uusia näkökulmia ja ajatuksia joita voisin ammentaa omaan ruokavalio ajatteluuni. 🙂

 7. Eniten kiinnostaa toi luomu ja lähiruoka. Olisi mielenkiintoista kuulla mitä mahdollisuuksia olisi tilata lähiruokaa, paljonko maksaa jne.

 8. Mielenkiinnolla luomu ja lähiruokajuttuja bongailisin 🙂 Ja samalla olis kiva tehdä jotain uusia löytöjä! Ja tietysti tulla moikkaan sua 😉 Heh!
  Huiput messut tulossa taatusti! Jos liput voitan, niin otan rakkaan isäni mukaan <3

 9. Erityisesti kiinnostaa parveekkeella hyötykasvien viljely ja toisena laatikko viljely.

 10. Aaaah joo tuonne!

  Ihanat messut, jos tuonne pääsen niin ootan kovasti uusia tuttavuuksia, hyviä viboja, herkullisia maistiaisia ja ehkäpä vihdoin löydän lähiluomulihatilan, josta vois käydä latomassa auton täyteen onnellista lihhoo! 🙂

 11. Kuten messuilla yleensäkin minua kiinnostavat eniten hyvät messutarjoukset ja kaikenlaiset näytepakkaukset ja maistiaiset. Sisusta!-puolella on aiempina vuosina ollut AmandaB:llä kiva osasto, josta on aina löytynyt jotain ihanaa pientä kotiin. Myös tuo uusi ruokapuoli kiinnostaa… toivottavasti on paljon herkullisia maistiaisia. Puutarhapuolella suosittelen käymään sunnuntaina ihan loppupäivästä, sillä silloin on ainakin aiemmin saanut kukkasia ja kukkasipuleita vielä tavallista edullisemmin, ellei jopa ilmaiseksi, kotiin viemisiksi. Ja kyllähän siellä varmasti paljon muutakin kivaa ja kiinnostavaa löytyy, mutta nämä näin äkkiseltään tuli mieleen.

 12. Lähiruokakattaus ja uudet tuotetuttavuudet houkuttaisivat! Myös messutarjoukset kiinnostaa!

 13. Luomuruoka kiinnostaa paljon. Tuoteuutuuksista haluaisin kuulla myös lisää, muutenkin rakastan messujen tunnelmaa 🙂

 14. Kiinnostaisi päästä tutustumaan mielenkiintoiseen ja laajaan tarjontaan muutaman uuden ystäväni kanssa ja tutustua heihin paremmin. Haluaisin tarjota meille yhteisen kokemuksen ja mahdollisuuden osallistua messuille 🙂

 15. Ahh rakastan luomuruokaa, ja haluaisin kuulla uusista tuoteuutuksista. Hullaannun aina messuilla tarjouksista, joten olisi kiva päästä täyttämään kaapit uutustuotteilla.

 16. Luomu- ja lähiruokapuoli kiinnostaisi eniten sekä messutarjoukset. Uutena Helsinkiläisenä olisi huippua päästä käymään ensimmäistä kertaa messuilla 🙂

 17. Odotan uusia juttuja ja ideoita ja löytöjä! Messut kiinnostaisi kovin 🙂

 18. Mää lähtisin sinne ettii vinkkejä uuden kodin tilaan kattoterassin sisustamiseen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta