Mul on lomaaaaaaaaahhh !!

Heippa kaikille!

Mä alotin torstaina mun runsaan viikon mittaisen loman, jota tässä nyt siis parhaillaan viettelen. Just nyt istun junassa ja oon menossa kohti Turkua 😀 Mulla teki hirveesti mieli kokeilla näin ajankuluksi, että mites se puhelimella bloggailu sujuu vai sujuuko ollenkaan – bloggerin kautta se ei ainakaan aikoinaan ollu kovin kivaa.

Tosiaan nyt oon menossa Turkuun, jossa vietän alkuviikon mun ystävän luona. Sieltä sitten suuntaan Jyväskylään toista ystävää piristämään:) Itseasiassa mähän lähdin reissuun jo torstaina ja oon viihtynyt viikonlopun Helsingissä ihanien ihmisten parissa, joten tää viikon loma tulee kyllä käytettyä aika hyvin hyödyksi 😉

Ja kyllähän tää lomailu tekee hyvää! En oo jaksanu turhia stressailla mistään vaan oon menny pitkälti fiilispohjalla tehden juttuja joista nautin. Kivaa on siis ollu<3 ja toivottavasti fiilis jatkuu yhtä hyvänä läpi koko viikon.

En usko, että enää reissun päältä teille kirjottelen, joten ihanan energistä ja reipasta viikkoa kaikille!<3 Ollaan taas kuulolla, jahka kotiudun 😉

20130630-183554.jpg

20130630-183610.jpg

Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta