Kasvun paikka (arvonta)

Kasvun paikkaLähestyvän synttäripäivän inspiroimana oon viimeaikoina mietitnyt paljon sitä miten mä oon muuttunut ihmisenä ja mitkä asiat muhun on eniten vaikuttanu. Kaikki kokemukset niin hyvässä kuin pahassa on tietysti ollu tärkeitä, mutta se miten niihin suhtautuu ja kuinka paljon niistä oppii on itsestään kiinni.

Lohduttavaa on se, että niistä voi oppia paljon myös jälkeenpäin. Nykyään voin onnekseni sanoa olevani itsevarma ja oman arvoni tunteva, tasapainoinen ja ennenkaikkea itseensä tyytyväinen tyyppi. Juttu ei kuitenkaan oo aina ollu näin, todellakaan, ja varsinkin kuluneen vuoden aikana oon tehnyt paljon töitä itseni kanssa sekä nauttinut suurista oivalluksista.

Yks suurimmista tekijöistä oman itseni löytämisessä ja ennenkaikkea sen vahvistamisessa on ollu maailman ihanimman Minnan verkkokurssit ”Oman Elämäni Inventaario” ja ”Voittajan itseluottamus”, joiden molempien opit mulla on iskostunut erittäin vahvasti alitajuntaan ja ne on onnistunu avartamaan niin mun omaa ajatusmaailmaa kuin minäkuvaa ihan uudella tapaa.

Ja kuten sanoin, Minna on maailman ihanin, ja kertoessani mun fiiliksiä sain mahdollisuuden antaa myös teille mahdollisuuden kokea samoja, voimaannuttavia ahaa-elämyksiä arjesta.

Kommentoimalla tähän postaukseen edes yhden asian, mistä itsestään pitää, osallistuu arvontaan jossa kaksi onnekasta saa valita haluaako osallistua seuraavaan Oman Elämäni Inventaario vai Voittajan Itseluottamus -verkkokurssille. Aikaa osallistua on keskiviikkoon 8.4.2015 asti!

Molemmat verkkokurssit ovat kuuden viikon mittaisia ja seuraava Oman Elämäni Inventaario starttaa 20.4.2015 sekä Voittajan Itseluottamus jo viikon päästä maanantaina 13.4.2015! Molempien kurssien ovh. 36,50€. Jos oot jo ennättänyt ostaa oman paikkasi kurssille niin voiton sattuessa kohdalle saat tietysti kurssimaksun takaisin 🙂

Avoin. Innokas. Nauravainen. Optimistinen. 

Mä kirjasin itsekin ylösasioita, joista itsessäni pidän. Myönnetään, että ensin musta tuntui tosi oudolta ja hieman ”itserakkaalta” kirjata noita ajatuksia ylös, mutta onneksi jo hyvin nopeasti osasin nauraa ajatuksilleni. Eli oppimisen tiellä vieläkin oon, mutta onneksi ainakin oikeaan suuntaan ollaan menossa.

Ihanaa viikkoa,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Aino

47 vastausta artikkeliin “Kasvun paikka (arvonta)”

 1. Nauravainen, rehellinen, luotettava, tätä ja paljon kaikkea muutakin mä olen. 🙂

 2. Tämä on hankalaa, mutta sanoisin, että olen auttavainen. 🙂 Haluan auttaa ihmisiä, jos he apua tarvitsevat.

 3. Hauska kilpailu ja mahtava palkinto, oon ehdottomasti mukana! 🙂 Olen iloinen, empaattinen ja innovatiivinen.

 4. Olen huono ottamaan kohteliaisuuksia vastaan, mutta harjoittelen sitä. Vaikea itseä kehua mutta olen kuullut olevani empaattinen, työpaikan ilopilleri, muut huomioon ottava ja luotettava 😀 Itseluottamusta pitäis saada lisää ja oppia se että kaikkia ei voi miellyttää..

 5. Itse ainakin pyrin olemaan avoin ja luotettava, sekä haluan itse luottaa toisiin ja elämään ihan yleisestikin 🙂

 6. Avoin, omistautuva, rehellinen, empaattinen, säntillinen, sydämellinen, haluaa jatkuvasti kehittyä ja etsiä uusia kokemuksia… 🙂

 7. Olen päättäväinen ja analyyttinen, mutta osaan kuitenkin rentoutua. Olen positiivinen ja pyrin kehittymään ihmisenä. Kurssi olisi siis erittäin mieluinen 🙂

 8. Lämmin, välittävä ja kannustava. 🙂 Miettinyt hurjasti kuka minä pohjimmiltani olen. Kumpikin kurssi olisi erittäin mielenkiintoinen.

 9. olen ystävällinen ja huomaavainen 🙂 lisäksi oon hyvä antamaan kehuja muille (tuntemattomillekin) ja teen sitä mielelläni, viel kun oppis itelleenki :p

 10. Herkkä ja tunteellinen. Työteliäs ja sisukas. Pyrin aina löytämään ikävistäkin asioista hyvät puolet.

 11. parhaita piirteitä minussa ovat; tunneäly, syvällisyys, hyväntuulisuus ja halu nähdä asioissa positiivinen puoli. 🙂 that’s me!

 12. Herkkä, innostuva, eläinrakas
  Oman elämän inventaario -kurssi kiinnostaisi. 🙂

 13. Tämä koko vuosi on opettanut minulle, että olen positiivinen henkilö. En oikein sitä itse tiedostanut ennen kuin vasta nyt, kun huomasin että kaikkien vastoinkäymisien ja keskeneräisyyksienkin keskellä ajattelin koko ajan, että kyllä tämä helpottaa. Ja nyt, pikku hiljaa alkaa viimeinkin helpottaa! Olen niin ylpeä että maltoin uskoa ja odottaa kärsivällisesti, sillä pian todellakin asiat tulevat olemaan paremmin ja elämä hieman rauhallisempaa <3

  eli olen siis pohjimmiltani positiivinen ja jaksan uskoa tulevaan!

 14. Annan kaikille mahdollisuuden enkä tuomitse ihmisiä. En tykkää sanoa toisista negatiivisia asioita, ja jos joku niin tekee, niin en lähde siihen mukaan.

 15. Olen periksiantamaton ja sisukas. Lisäksi osaan asettua toisen asemaan, enkä tuomitse ihmisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta