Herkullinen KILPAILU – ideoi, kommentoi, voita! :)

Ihanaa keskiviikkoa! 

Nyt ois aika pistää käyntiin kilpailu, jota oon ideoinu jo pidemmän aikaa ja josta oon ihan superinnoissani! Kuten varmaan ootte huomannu, niin nyt taas syksyn tullen mun inspiraatio ruuanlaittoon ja leipomiseen on puhjennut kukkaan? Nyt haluankin päästä nauttimaan myös teidän ihanista ideoista ja inspiroitua niistä, hihhi!OLYMPUS DIGITAL CAMERARaakasuklaa on vienyt mun sydämeni täysin ja yksi sen parhaista puolista on kaikki ne miljoonat eri mahdollisuudet makuyhdistelmille, joiden kanssa vain oma mielikuvitus on rajana! Ideoita erilaisiin suklaaresepteihin syntyy tuon tuosta ja inspiraatiota niihin voi löytää vaikka kantakapan WC:n seinäkirjoituksista. Ihan oikeasti! 😀

Teidän tehtävänä on siis ideoida oma lemppari raakasuklaa ja kertoa se mulle kommenttiboksiin 🙂 Sen ei tarvi olla mitenkään ihmeellinen tai erilainen ja se voi olla jotain jota olette jo tehneet tai maistaneet. Miettikää, millainen makuyhdistelmä saisi teidän makuhermonne kihelmöimään ja jakakaa idea meidän kaikkien kanssa! 😀

Vain teidän oma mielikuvitus on rajana! Ja ne hulluimmat ideat on yleensä juurikin niitä parhaimpia, hihhi 😉OLYMPUS DIGITAL CAMERAKilpailun mä toteutan yhdessä Puhdistamon kanssa ja me arvotaan kaksi kappaletta Puhdistamon raakasuklaapakettia, jolla jokainen pääsee alkuun raakasuklaan teossa! Pakettiin kuuluu siis Puhdistamon Suklaapakkaus sekä Kaakaovoi, joita käyttämällä jokainen pääsee valmistamaan omanlaisiaan herkkuja helposti ja vaivattomasti 😀

– Toinen palkinto arvotaan kaikkien tähän postaukseen kommentoideinen kesken
– Ja toinen puolestaan kaikkien sekä blogin Facebook -sivun että Puhdistamon Facebook -sivun tykkääjien kesken!

Aikaa osallistua kilpailuun on lauantaihin 30.11.2013 asti 🙂 Onnenpotku kaikille osallistujille!<3

Aino

88 vastausta artikkeliin “Herkullinen KILPAILU – ideoi, kommentoi, voita! :)”

  1. Ihan perus raakasuklaaresepti siitä puhdistamon pakkauksesta lisättynä chilihiutaleita. Nam! 🙂 toinen suosikki kuivattua minttua lisäämällä. Yksinkertaista mutta hyvää 🙂

  2. En ole ikinä itse valmistanut raakasuklaata, joten olisi mahtavaa voittaa palkinto ja päästä kokeilemaan 😀 Paras maistamani raakasuklaa on ollut mintulla maustettua <3

  3. Meillä on ollut puhdistamolta ”Rakkaus pakkaus” ja sitten ihan perus kaakaojauhetta. Olisikin kiva kokeilla joskus tehdä tota suklaata itse. :–)

  4. * lähetin viestin liian aikaisin…

    Eli siis tuohon suklaan joukkoon laittaisin pakastekuivattuja vadelman palasia ja paahdetun cashewn palasia!

  5. Olis täydellistä voittaa tuo että pääsis maistaan raakasuklaata!
    Koskaan en oo siis vielä maistanut, mutta voisin kuvitella että hyvältä maistuis suklaa mantelipaloilla ja kuivatuilla karpaloilla höystettynä!

  6. Oi että mikä kilpailu! Suolaisen ja makean yhdistelmä on jo pitkään mielyttänyt mun makuhermoja ja sekaan laittaisin pinjansiemeniä sekä päälle ripottelisin ihan pikkuisen sormisuolaa tuomaan makua 🙂

  7. pistaasipähkinöitä ja aprikoosin paloja tai cashewpähkinöitä ja karpaloita ! :):)

  8. Mintturaakasuklaa on ihanaa, mut oma lemppari melkein on mulperisuklaa, ja PALJON MULPEREITA 😛

  9. Mun lemppariin tulee kuivattuja paloja appelsiinikuorta, mulpereita makeutta antamaan sekä pintaan kaakaonibsejä! Oi ihanaa, onneksi on jo ”kohta” perjantai ja herkkupäivä! 🙂

  10. Oii mikä arvonta!! 🙂 ihan vesi herahti kielelle.. Laittaisin ehdottomasti ainakin kuivattuja vadelmia ja mustikoita, ne on mulle parhautta..

  11. Oon kyl iteki ihan rakastunu raakasuklaaseen! Viimeksi tein raakasuklaan jouluisilla höysteillä, parasta maistamaani joulusuklaata ikinä! Eli normaali raakasuklaamassan sekaan heitin chia marjoja, murskattuja manteleita ja kuivattuja omenakuutioita, hieman chiliä sekaan ja suuta kohti vaan ♥♥♥

  12. Parhaimpia maistamiani raakasuklaita ovat itsetehty tyrnisuklaa sekä Puhdistamon minttusuklaa. Näiden välillä on vaikea valita parempaa ;D

  13. mikä ihana arvonta! raakasuklaanteko on jo pitkään ollut to do-listallani, mutta opiskelijabudjettini ei ole sallinut raaka-aineiden ostoa.. ensimmäisen suklaa-kokeiluni maustaisin varmasti cashew-pähkinöillä, mulpereilla sekä pakastekuivatulla vadelmalla 🙂

  14. Parhautta suklaassa ovat erilaiset pähkinät, joista cashew-pähkinät ykkösenä ja sitten kuivatut hedelmät ja marjat 😀

  15. Oi ihanaa kilpailu! Oman suosikki raakasuklaani valmistin juurikin Puhdistamon suklaapakkauksesta. Valmistin ensin jääpalamuottien pohjalle ”keksin” viikunoista ja kaurahiutaleista, kaadoin päälle sulaa raakasulkaata (jonka olin maustanut piparkakkumausteella) ja raastoin päälle appelsiinin kuorta ja heitin ne pakastimeen. Ihanan jouluisia ja terveellisiä herkkuja. Nam.

  16. Ite en ole ikinä kokkeilu, mutta tämän sinun raakasuklaa hehkutuksen ansiosta on alkanu ihan mahottomasti haluttamhan kokkeilla, mistä siis ostat aina ainekset suklaatin tekoon ? Ja tottahan toki kisaan osallistutaan! Miten ois päärynä-kahvin makuinen suklaa

  17. OOh mikä kilpailu!

    Laittaisin suklaaseeni piparminttuöljyä tipan sekä kookosrouhetta pinnalle. On muuten aikas namia 🙂

  18. Herkullinen raaka-suklaa sisältää paljon kaikkia erilaisia härpäkkeitä ja sopivasti mausteita. Vuodenaikaan sopiva lempparisuklaa on tällä hetkellä yhdistelmä lämmittäviä mausteita ja laadukkaita raaka-aineita: suklaa-ainesten lisäksi seokseen tulee kaakao nibsejä, piparkakkumaustetta, lucumaa ja ripaus laatusuolaa makuja korostamaan.

  19. Rakastan raakasuklaata ja lempparireseptini onkin omatekoisen myslin ja raakasuklaan yhditäminen. Myslin teen aina hieman eri mausteita vaihdellen, pääasiassa kaura- ja tattarihiutaleita, pähkinärouhetta, kookoöljyä ja hunajaa sekoitettuna ja paahdettuna uunissa. Mysliä muottien pohjalle ja raakasuklaaseos ”sitomaan” koko paketti kasaan. 🙂

  20. Siis uskomattoman vaikea kysymys ensinnäkin! Itse tekisin jotain ihanaa joulusuklaata: piparkakkumaustetta, kanelia ja rusinan palasia tai sitten voisin kokeilla maustaa suklaata lakritsijauheella, voisi olla aika mielenkiintoinen salmiakkisuklaatyyppinen ratkaisu 😉

  21. No oon nyt pari kertaa tehnyt tällä seuraavalla ohjeella ja oon löytäny vihdoin sen luottoreseptin raakasuklaalle – onnistuu aina, no doubt ja on ihan saman makusta kun Pätkis <3

    – Puhdistamon kaakaovoita
    – Puhdistamon suklaapakkaus-jauhetta
    – pari rkl kookosöljyä
    – reilusti piparminttuöljyä <33
    – luomuhunajaa pari rkl
    – välillä voi hifistellä sekottamalla joukkoon esim. mantelirouhetta tai mitä ikinä, mutta toi perusresepti TOIMII ja taitaa olla aika sama resepti millä Puhdistamon minttu-raakasuklaapatukkakin on valmistettu 🙂

  22. Ikinä en ole raakasuklaata maistanut mut tosi hyvältä kuulostais cashew pähkinät ja vadelman/mustikan paloja suklaan seassa !

  23. En oo ikinä kokeillu raakasuklaata, mutta merisuola & paahdetut maapähkinät vois olla hyviä mausteita 🙂 ihana kilpailu! Kun nuo raakasuklaa ainekset on niin kalliita..

  24. Tällä hetkellä kaikki piparinmakuinen on ihanaa! 🙂 Piparimausteita menee kaikkiin ruokiin, joten tekisin ehdottomasti jouluista raakasuklaata piparimausteella, rusinoilla ja manteleilla höystettynä 🙂

  25. En ole vielä raakasuklaata päässyt maistamaan joten kilpailun voitto tulisi todella tarpeeseen 😉 Haluaisin maistaa mintturaakasuklaata ja sellaista jossa olisi seassa esim gojimarjoja tai pähkinöitä! Nam 🙂

  26. Ehdottomasti (sokeroimatonta) kuivattua taatelia sinne! Makean persolle varmasti melkonen herkkupommi, nam!

  27. raakasuklaata voisi kokeilla laittaa cashewpähkinöitä ja passionhedelmää 🙂 tulee vesi kielelle kun ees ajattelee 😛

  28. Paras raakasuklaa jota olen tehnyt on sellainen, et eka tein normaalisti sen suklaan ja sitten lisäsin chilirouhetta ja maapähkinöitä sekaan. Nam! 😀

  29. En oo koskaan testannut raakasuklaata, mutta suklaan sekaan cashewpähkinöitä ja appelsiininkuorta (:

  30. Paras raakasuklaa olisi joko pistaasipähkinöillä maistettua tai sitten sellaista, että niiden sisällä olisi sellainen taateli”mössö”! Myös merisuolalla maustettu suklaa on hyvää!

  31. Tähän vuodenaikaan suosikki raakasuklaareseptiin tulee mulla piparkakkumaustetta, kanelia, pekaanipähkinöitä palasina sekä kuivattuja karpaloita tai rusinoita! Ihanan jouluista:)

  32. En ole itse koskaan raakasuklaata valmistanut, kokeilla tekisi kyllä mieli. Näin joulun lähestyessä olisi kiva tuoda suklaaseen joulun makua esim. rusinoilla ja erilaisilla pähkinöillä. 🙂 Toivottavasti onni suosii ja pääsen kokeilemaan 😉

  33. Cocovin raakasuklaata tein ja lisäsin gojimarjoja siihen! Mietin, että raakasuklaa höystettynä merisuolalla ois aika jees! Eli sitä kokeilen jos voitan paketin 🙂

  34. Ehdottomasti suosikkiraakasuklaa on pop-amaranteilla höystetty raakasuklaa (vähän niinkuin riisisuklaa), nam nam 🙂 Toinen suosikki on dipata kivettömiä tuoretaateleita raakasuklaaseen. Oijoi, kyllä terveellinenkin voi olla hyvää <3

  35. Ite tykkään todella paljon tehä tällä ohjeella. Summamutikassa tietenki raaka-aineet. 😀

    kaakaovoi
    kookosöljy (rkl)
    rakkauspakkaus
    heraprotsku (vanilja tai suklaa)
    ruususuola
    kuivatut karpalot
    amarant pop

  36. Ehkä sitä merisuolaa ja kuivattuja karpaloita. Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii hyvin.

  37. Piparkakkumauste, paahdettu mantelirouhe ja karpalo ois ihanan jouluinen! glögin kanssa nautittuna tietty!

  38. Just toi suklaapakkaus plus kookosöljyä ja loraus kookoskermaa – kaikille kookoksen ystäville ihan parasta!

  39. Ostoslistallani on jo kauan aikaa ollut ”tee-se-itse-raakasuklaapakkaus”, joten tämä olisi mieluinen palkinto! Kuivattujen hedelmien ystävänä laittaisin suklaaseen ainakin kuivattuja omenan palasia ja ehkä myös taatelit voisi toimia hyvin…

  40. En ole koskaan raakasuklaata valmistanut, mutta voisin kuvitella parapähkinöiden, piparkakkumausteen, kuivattujen karpaloiden ja rusinoiden olevan ihana ja jouluinen yhdistelmä! 🙂 tulipas vesi kielelle jo pelkästä ajatuksesta! 😀

  41. En ole ikinä tehnyt raakasuklaata, mutta haluaisin ainakin kokeilla joulusuklaata piparkakkumausteella, minttusuklaata ja appelsiinisuklaata. Tai hieman epätavallisempaa, raakasuklaata taateleilla…

  42. Nam nam! Ihastusin täs just mulperimarjasuklaaseen, mutta kyllä sais tosiaan olla sitä suutuntumaa eli ehkä pistaasipähkinää ja sitten vadelmaa jossain muodossa, ehkä jäisiä muotin pohjalle raakasuklaamassa päälle ja pistaasipähkinärouhetta pinnalle ja jäähtymään.

    Tai sitten sellainen Rocky road tyyppinen yhdistelmä: cashew pähkinöitä, kuivattuja aprikooseja ja karpaloita, pakastekuivattuja mansikoita, mulperinmarjoja, hyvää suolaa, marenkimurusia..joo tiedän ei ehkä kauhean terveellistä. 🙂

  43. Kaakaovoita ehkä 100g
    FSF Instant-pusseja (yleensä cordycepsiä ja lion’s manea, joskus myös reishiä) 2-4 kpl
    Macaa 1rkl
    Ashwagandhaa 1-2tl
    Lucumaa 2rkl
    Raakakaakaojauhetta 2rkl
    Vaniljajauhetta 0,5-1 tl
    Maun mukaan hunajaa tai kookossokeria, jos haluaa vähemmillä hiilareilla niin vaniljan makuista steviaa (jota on jo noissa Instanteissa, tykkään makeasta :D)

    Jos jaksan tehdä muotteihin niin gojimarjoja tai mehiläisen siitepölyä pohjalle. Yleensä menee suoraan astiassa pakastimeen, josta sitten keittiöveitsellä palasiksi ja pussiin. Säilytys jääkaapissa tai pakastimessa, mut koska tossa ei oo kookosöljyä niin yleensä pysyy kovana ja tahraamattomana myös huoneenlämmössä, joten voi ottaa mukaankin. 🙂

  44. Vaikea valita yhtä lemppari suklaata, mutta eniten taidan itse tehdä appelsiini+lakristi-raakasuklaata. Raakasuklaamassaan tulee siis mausteeksi appelsiiniöljyä ja lakritsijuurijauhetta tai Four Sigma Foodsin Instant Reishiä(tai muuta Instanttia, maistuvat siis aikalailla lakritsille). Suklaa, appelsiini ja lakritsi-kombo todellakin toimii 🙂

  45. Kyllä se on perussuklaapohjaan(mielellään valmiiseen vanilja-mulperi-makuyhdistelmä, ja jos on FSF Instantteja niin joku niistä vielä sekaan… Vie kielen mennessään

  46. parasta on raakasuklaa sellaisenaan, itse tehtynä gojimarjat mukana. Joskus voisi maistaa vähän appelsiininkuorta sekaan!

  47. Ehdottomasti parasta raakasuklaata on itsetehty minttusuklaa. Kaikessa ”yksinkertaisuudessaan”:
    – kaakaovoita
    – kookoslöljyä
    – steviaa
    – raakakaakaojauhetta
    – lucumajauhetta
    – (vähän macajauhetta)
    – (tocoa)
    – muutama tippa eteeristä (pipar)minttuöljyä
    – (kuivattua minttua)

    Voi ja öljy sulatetaan ja loput aineet lisätään sekaan. Muottiin ja pakkaseen ja herkuttelemaan! 😀

  48. Raakasuklaata, Gojia, ripaus ruususuolaa. (Tarjoillaan aurajuuston kanssa ;).

  49. en oo ikinä kokeillu, mutta jos vain mielikuvitus on rajana, niin yksi lempi makuyhdistelmistäni appelsiini-kaneli saattais olla aika bueno raakasuklaan seassa 🙂 sopis myös ihanasti korvaamaan kaikki ällöttävät suklaakonvehti-turhakkeet, joita vedetään näin joulun alla!

  50. Ihana, lämmittävä raakasuklaa À la Nana;
    köntti kaakaovoita
    vähän kookosöljyä
    raakakaakaojauhetta
    macaa
    lusikallinen tahinia
    vähän carobbia,
    lakritsijauhetta,
    inkiväärijauhetta,
    kookossokeria
    ripaus suolaa
    seesaminsiemeniä, pieneksi leikattua taatelia ja kaakaonibseja (tai muita rouskuia ainesosia 🙂 )

    Mittasuhteissa saa käyttää järkeä, sydäntä ja makuaistia! 🙂 Lisättyä saa helpommin kuin poistettua.
    On niiiiin hyvää, lämmittää kehoa ja saa kaamosmasennuksen huitsin nevadaan. Kokeile vaikka! <3

  51. Yksinkertainen on parasta; taatelinpaloja, inkivääriä ja mulperimarjoja. Hippunen macaa ja kardemummaa. Parhautta! <3

  52. Raakasuklaalla kuorrutetut kuivatut karpalot <3 Näitä sitten mukaan välipalaksi 🙂
    Toinen mikä toimii on vanilja ja minttu, ihan simppelisti. Ei tarvitse lähteä montaa asiaa sotkemaan samaan soppaan.

    NAM <3

  53. Raakasuklaa appelsiinilla maustettuna, vähän kuivattua appelsiinin kuorta sinne sekaan sekä ehkä himpun verran appelsiinin mehua voisi toimia, testattu ei ole. Mutta setin voiton jälkeen lupaan kokeilla 😛

  54. Kurpitsansiemeniä ihan ehdottomasti sekaan, tulee kivasti tekstuuria 😀 vois myös testata soijalesitiiniä, se kun sopii esim. Raakakakkuihin hyvin, miksei siis suklaaseenkin

  55. Yks tosi herkullinen mix mistä moni on tykänny ja toimii erityisesti joulun alla menee suurinpiirtein näin

    Raaka kaakaojauhetta
    Kookosöljyä ja kaakavoita
    (kaakaojauhetta ja rasvoja suunnilleen saman verran. Mitä enemmän rasvaa sitä kiinteämpi ja napsahtavampi suklaa on, taas mitä enemmän jauhetta niin sitä täyttävämpi ja chewympi siitä tulee)
    Ripaus hyvää suolaa
    Makeuttamiseen reilusti hunajaa
    Vähän hyvälaatuista lesitiiniä sitomaan
    Aitoa vaniljaa maun mukaan
    Hieman mesquitoa

    Ja sitten täytteeksi ripaus kardemummaa, kanelia, kaakaonibsejä, cashew tai macadamia-pähkinöitä, goji tai mulberry marjoja.

    Sitten hyviä lisukkeita, jotka ei oo välttämättömiä tippa esim. appelsiini öljyä, lääkinnällisiä sienijauheita (lakkakääpä, pakuri jne.), camu camu marja-jauhetta c-vitamiinipitoisuuden nostamiseksi ja tulisuudesta tykkääville hieman cayanne pippuria

    Toimii!

  56. Urheilijan treenibuusteri suklaa: maca, goji, chili, inkivääri, mehiläisen siitepöly sekoitettuna suklaa tai muun makuisen hera/riisiproteiinin ja kookosöljyn kera!

  57. Toffeemainen Taatelisuklaa

    – kaakaovoita n. 250 g (sulata vesihauteessa)
    – kotimaista hunajaa n. 1,5 dl (sekoita kaakaovoihin)
    – puhdistamon soijalesitiiniä 1 rkl
    – kookospalmusokeria maun mukaan
    – vaniljaa (maista tässä vaiheessa, että perusmassa on makuusi)
    – tocoa n. 0,5 dl
    – lucumaa 1-2 rkl
    – carob-jauhetta maun mukaan – riippuu kuinka tummaa suklaata haluat

    ripottele muotteihin rusinoita, parapähkinän palasia ja taatelia (fresh dates – tuoreita ja meheviä!). sekoita lusikalla, kun olet kaatanut suklaamassan. sekoita halutessasi sekaan vielä tippa eteeristä minttuöljyä (pieneen silikoniseen muffinssivuokaan sopiva annos). laita vuoan päälle jäisiä mustaherukoita, kookoshiutaleita tai puolikas tuore taateli ja sitten jäähtymään.

  58. Parasta on kyllä ehdottomasti merisuolakiteet ja inkivääri-appelsiini chiliin yhdistettynä. Suola on kuin piste i:n päälle suklaan makeuden täydentäjänä. Kokonaiset tai rouhitut kahvipavut tuovat myös ihan älyhyvän potkaisun ja lisää energiaa suklaan kanssa nautittuna (Överivaroitus)!

  59. Oon päässy tekemään raakasuklaata vaan kerran ja tehtiin ihan sillä perusreseptillä, ei näillä puhdistamon pakkauksilla tai millään muullakaan hienouksilla. 😀 Osasta tehtiin myös vähän vähemmän superfoodia ja laitettiin sekaan vähän toffeekastiketta, mutta olipa hyvää, vaikkakin tosi makeaa. 😉
    Suklaahirmuna mulle maistuu melkein mikä vaan suklaa, mutta luulisin että parasta on sellanen mistä löytyy pähkinöitä, hedelmää tai marjoja. Tai vaikka kaikki sekasin! 😀

  60. 1 dl kaakaovoita
    1 rkl kookosöljyä
    1/2 dl raakakaakaojauhetta
    1/2 rkl soijalesitiiniä tai macaa
    pari kourallista murskattuja parapähkinöitä
    kourallinen murskattuja cashewpähkinöitä tai kuorittuja hampunsiemeniä
    1/2-1 dl hienonhienoksi silputtuja kuivattuja kirsikoita ja/tai inkamarjoja
    2 rkl hunajaa tai kookospalmusokeria maun mukaan
    1 tl vaniljajauhetta
    ripaus suolaa
    ripaus cayennepippuria

    Perusohjeella rasvat sulattaen ja sitten kuivat aineet lisäten, maistellen makeus (halutessa temperoiden), jähmettäen pakkasessa ja kitusiin 😀

  61. Mun lemppariraakasuklaaseen tulisi joko kuivattuja karpaloita (näitä on kokeiltu) tai apteekkarin salmiakkia! Jälkimmäisen kokeilu kuumottaa jo 😉

  62. Parasta suklaata tulee, kun sulan kaakaovoin ja kookosöljyn sekaan laittaa raakakaakaojauhetta, carobia, kuivattua nokkosta, kaakaonibsejä, minttuöljyä, pakurijauhetta, pähkinämurua, marjarouhetta, tocoa, lesitiiniä, punajuurijauhetta, suolaa ja vähän hunajaa! Kuulostaa monimutkaiselta, mutta määrät eivät ole kovin tarkkoja ja raaka-aineetkin vaihtelevat sen mukaan, mitä kaapista löytyy. Maistelemalla sulaa suklaata saa omaan makuun parhaiten sopivaa! Kunhan malttaa laittaa osan kovettumaankin…

  63. Mun to-do-listalla on raakasuklaan valmistus vielä ennen kuin vuosi vaihtuu, joten paketti sopisi tähän nyt oikein hyvin.

    Haluaisin kokeilla maustamista kuivatuilla kookoksenpaloilla ja pisteeksi päälle ripaus suolaa. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto voisi olla granaattiomenan siemenet. Askarruttaa vain, pitääkö siemenet jotenkin ”kuivata” ennen seokseen seloittamista vai voiko ne laittaa sellaisenaan. No, kokeilemallahan sen tietäisi.

  64. Mun suosikkisuklaani kylmillä ilmoilla on maustettu lämmittävillä mausteilla: neilikalla, raffinoimattomalla merisuollalla, kanelilla, kuivatulla inkiväärillä, maustepippurilla (erityisesti tätä kuuluu olla niin että maistuu) ja mahdollisesti pienellä ripauksella URTEKRAM:in Luomu-cayannea, jotka hienonnetaan morttelissa. Joukkoon livahtaa ylseensä myös pieni ripaus macaa ja ashwagandhaa onnellisuutta lisäämään… Suklaamuotin pohjalle revitään reilusti tuoreita medjool-taateleita ja karkeita parapähkinäpaloja, jotka sitten ikäänkuin kuorutetan suklaamassalla. Tattusti hyvää. Nami nam. 😉

  65. Vähän lucuma jauhetta ja goji-marjoja! 🙂 Nautitaan tietysti vihteän teen kanssa 🙂

  66. Näin joulun alla ihana jouluinen suklaa. Mausteeksi hieman appelsiininkuorta, kanelia, rusinoita, mantelia sekä pieni ripaus inkivääriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta