Hemmottelua & blogi 4v! (+arvonta)

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs  Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Tänään ei oo mikään ihan tavallinen sunnuntai, eikä takana oo mikään ihan viikonloppu. Tänään nimittäin tää blogi juhlii 4v synttäreitään! On vaikea käsittää, mitä kaikkea näihin neljään vuoteen on mahtunut ja kuinka paljosta saankaan olla kiitollinen –  ja miten pitkälle oonkaan tullut siitä tytöstä, joka alussa kirjoitteli salaa kasvottomana uuteen maailmaan tutustuessaan.

Ja kuinka nyt saan teksteilläni ja omalla esimerkilläni inspiroida teitä. Wau! Aika mahtavaa, etten sanois.

Kuluneen neljään vuoteen on mahtunut paljon ja kiitos siitä kuuluu tietysti myös teille – tiedättehän, että ilman teitä ei ois tätä blogiakaan? Kiitos mielenkiinnosta, omien kokemuksien jakamisesta, kommenteista, rakentavista ja syvällisistä keskusteluista, ja siitä että ootte kulkenu mun mukana – osa kaikki nämä vuodet, ja jotkut vasta lyhyemmän matkaa. Ootte mulle tärkeämpiä kuin tiedättekään 🙂 Te inspiroitte mua kirjoittamaan ja avaamaan mun omanlaisen maailmaan just sellaisena kun se on.

Itse viikonloppu oli siinä mielessä erityinen, että mä matkasin Turkuun työkeikalle ja pääsin työnteon lomassa myös rentoutumaan Sokos Hotel Hamburger Börsiin. Iso kiitos hotellin henkilökunnalle vieraanvaraisuudesta! Tälläisen työputken keskellä oli ihan parasta päästä illalla saunomaan ja nukahtamaan uupuneena hotellin lakanoihin – puhumattakaan siitä, että aamulla sai reippailun jälkeen käydä valmiiseen aamiaispöytään 🙂

Nappisijainnilla ja erinomaisilla palveluilla varustettu tyylikäs hotelli tekikin mun reissusta kaikista muista vastoinkäymisistä huolimatta ihanan rentouttavan.

I Love Me -messut 2016

Ja hei! Oon tainnut unohtaa mainita, että oon tänäkin vuonna yksi I Love Me -messujen VIP-bloggaajista? Messut siis järjestetään Helsingissä 21-23.10 ja se on ehdottomasti yks mun omista vuoden lempparitapahtumista 🙂

Nyt blogin synttäreiden kunniaksi mä laitankin jakoon 3 x 2kpl -lippupaketteja kyseisille messuille. Eli kommentoi tähän postaukseen mitä haluaisit nähdä messuilla ja kenen kanssa sinne saapuisit, niin oot mukana arvonnassa 🙂 Aikaa osallistua on tulevaan torstaihin 6.10 asti. Ja jos et vielä seuraa blogia Facebookissa niin nyt kannattaa se tehdä, sillä tuun sielläkin järjestämään messuihin liittyviä arvontoja tulevien viikkojen aikana!

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Aino

92 vastausta artikkeliin “Hemmottelua & blogi 4v! (+arvonta)”

 1. Onnea 4-vuotiaalle blogille! 🤗
  En ole vielä koskaan näynyt I love me-messuilla ja tänä vuonna ajattelin mennä tapahtumaan tutustumaan. Näin ollen en oikein edes tiedä mitä odottaa… Lähtisin matkaan parhaan ystäväni kanssa!

 2. Erityisesti terveysmessut kiinnostais!En ole koskaan kyseisessä tapahtumassa käynyt. Lähtisin sinne miehen kanssa ja ehkä otettais lapsetkin (2- ja 4-vuotta) mukaan!

 3. I love jooga ja hyvän olon lava kuulostavat kyllä ainakin mielenkiintoisilta 🙂 Kaverin kanssa olis kiva lähtee.

 4. En ole aiemmin käynyt, joten kaikki pitäisi nähdä:) Ystävän kanssa menisin.

 5. En ole vielä ehtinyt tutustumaan messujen tarjontaan, mutta kaikki terveys- ja hyvinvointijutut kiinnostaa todella paljon, luennoista tuoteuutuuksiin 🙂 Mukaan ottaisin siskon 🙂

 6. Haluaisin nähdä messuilla kaiken mitä tarjolla on ja tietenkin haluaisin nähdä oman äitini, joka ehdotti messuille tulemista <3 Hänen kanssaan siis menisin 🙂

 7. Minua kiinnostaa ruoka- ja treenipuoli. Ottaisin isosiskoni mukaan; luulen että nauttisimme tapahtumasta yhdessä ja olisi magee synttärilahja myös hänelle!

 8. Haluaisin käydä kuuntelemassa luentoja, sillä paikalla on tosi paljon mielenkiintoisia puhujia. Totta kai olisi ihanaa myös hypistellä tuoteuutuuksia ja tehdä löytöjä! 😊 Mukaan ottaisin ystäväni, joka ei ole näihin messuihin vielä päässyt käymään.

 9. Lähtisin hyvän ystävän kanssa tekemään edullisia tuotelöytöjä, kuulemaan luonnonkosmetiikkauutuuksista ja hyvän olon vinkeistä. I love me -messut on ihan parhaat. 🙂

 10. Ystävien kanssa ja toivon näkeväni paljon ihania ihmisiä ml. sinut ja toki upeita osastoja ja uutuuksia. Ruoka toki mielessäin myös 😉

 11. Itselleni on tärkeää että liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset luovat sellaista ohjelmaa ja jakavat tietoa, joka on helposti lähestyttävää aivan tavallisille suomalaisille. Haluaisin päästä messuille oppimaan ja näkemään miten tätä ideaa on toteutettu 🙂
  Ottaisin mukaan siskon tai äidin.

 12. Tulisin moikkaamaan sinua Aino! 🙂 ja terveys puolelta foodinin herkkuja ostamaan. Ystäväni Nooran ottaisin mukaan.

 13. En ole koskaan käynyt messuilla ja siksi lähtisin ilomielin mukaan. Eniten kuitenkin odotan Pure Heron raakakakkuja, joita tuolla messuilla huhujen mukaan on saatavana.
  Lähtisin messuille viettämään laatuaikaa itseni kanssa 🙂

 14. Haluaisin tutustua kaikkeen hyvinvointiin liittyvään ja saada inspiraatiota! Menisin ystäväni kanssa, joka on myös kiinnostunut uusista hyvinvointi jutuista :))

 15. Luonnonkosmettiikka kiinnostaa sekä joogailu alue.
  Lähtisin äitini ja siskon kanssa.

 16. Onnea blogisynttäreistä ja kiitos kivasta arvonnasta! Minua kiinnostaa ”Virtaa vihermehuista” -puheenvuoro sekä terveyspuoli kokonaisuudessaan. Rakastan myös erilaisia uutuuksien esittelyitä ja maistiaisia tietysti! Mukaan ottaisin siskoni tai poikaystäväni 🙂 Kivaa syksyä!

 17. Asiaa terveellisestä ruoasta,muodista ja kaikki esillä olevat asiat varmasti kiinnostavat.Ottaisin mukaan rakkaan äitini,joka avullaan mahdollistaa minun urheiluni ja liikkumisen 🙂

 18. Kaikki terveyteen liittyvä kiinnostaa ja yleinen kiertely siskon kanssa 🙂 Onnea 4 blogi vuodesta !

 19. Haluaisin nähdä Vuoden nuori suunnittelija 2016 -muotinäytöksen ja malliston + kierrellä messuilla tutkimassa mitä kaikkea on tarjolla 🙂 Kaveriksi lähtisi varmaan joku opiskelutoveri:)

 20. Kaikki kiinnostaa, en osaa valita yhtä asiaa 😀 Rakastan kaikkia messuja<3 Ja lähtisin ystävän kanssa 🙂

 21. Mä haluisin lähinnä päivittää tietämystä mitä kosmetiikkaan tai mihinkään kauneuteen liittyvää nyt oon kun jäänyt vähän kelkasta parin pienem lapsen takia 😀 Ja mukaan ottaisin kyllä parhaan kamun.

 22. Siskon kanssa olen menossa messuille. Yleensä me kierretään kaikki läpi, etsitään mielenkiintoisia uutuuksia ja hyödynnetään hyviä tarjouksia.

 23. Olen kerran ollut messuilla ja erityisesti terveyspuoli kiinnostaa. Miniää pyytäisin mukaan, on innostunut kosmetiikkapuolesta ja kampaamouutuuksista.

 24. Ystävän nappaisin matkaani. Erityisesti kiinnostavat luonnonkosmetiikan uutuudet. Viime vuonna kävin ekan kerran ja oli tosi kivat messut, tykkäsin! 🙂

 25. Erityisesti luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja hyvät messutarjoukset 🙂 Siskon ottaisin mukaan

 26. I love me -messuista on tullut mulle jo jokavuotinen perinne. 😊 Tänä vuonna olen kyseisenä vkl menossa kaverin luokse Espooseen, joten yhdessä lähdettäisiin messuilemaan. Erityisesti terveysmessut kiinnostavat. Joka vuosi on messuilta tarttunut joku uutuus tuote matkaan, odotan jo innolla mitä nyt tulee vastaan. Myös 20 min joogan näytetunnit kiinnostavat.

 27. Onnea blogin 4 v. johdosta! 🙂 Itseasiassa olen ollut mukana AIVAN alusta asti ! Sieltä 2012 keväästä asti 🙂 Olet inspiroinut minua valtavan paljon näiden vuosien varrella, kiitos siitä! Jatka vain samaan malliin. Olet ihana Aino <3
  Messuasiaan: ottaisin mukaan avopuolisoni jonka kanssa olemme jo 3 x käyneet ja joka kerta siellä on ollut yhtä mukavaa! Oikeastaan minua kiinnostaa messuilla kaikki- eniten kaikki terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät jutut!

 28. Mää vaan ihan haluaisin messuille kiertelemään ja vähän katsomaan kaikkea mitä on tarjolla. Vielä ei ole tullut mahdollisuutta käydä, kun joka vuosi on sattunut olemaan jotain samaan aikaan menossa. 🙂
  Mukaan nappaisin jonkun ystävistäni.

 29. Noilla messuilla kiinnostaa ihan KAIKKI ! Etenkin Luonnollisesti -alueen näytteilleasettajien tuote-/palvelu-uutuudet, hyvinvointiluennot ja se inspiraatio, jota messuilta saa syksyyn!

  • … niin ja siis äitini veisin hemmotteluviikonlopun viettoon !

 30. Toivoisin saavani messuilta inspiraatiota ja tsemppiä oman hyvinvoinnin edistämiseen. Menisin ehkä äitin tai työkaverin kanssa:)

 31. Koko kokonaisuus kiinnostaa. Mielenkiintoinen paketti. Helsinkiin lähtisin yhdessä tyttäreni kanssa.

 32. En ole koskaan näillä messuilla käynyt ja jos nyt pääsisin, mukaan pyytäisin ystäväni.

 33. Onnea! Näille messuille on pakko päästä ja odotan hyviä tarjouksia ja uusia tuttavuuksia. Eritoten kiinnostaa kosmetiikka, vaatteet ja liikuntavälineet. Siskon tai ystävän kanssa voisin lähteä.

 34. Haluaisin tutustua uusiin tuotteisiin ja kaikkeen terveyteen liittyvään. Tulisin ystäväni Marin kanssa 😊

 35. Tänä vuonna kiinnostavat erityisesti hedelmällisyyteen ja raskauteen liittyvät asiat <3 Seuraksi ottaisin ihanan siskoni.

 36. Tapaisin messuilla mielelläni inspiroivia terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita, maistelisin herkullisia ja terveellisiä välipaloja sekä saisin hyviä tarjouksia tuotteista ja palveluista. Mukaani ottaisin ihanan äitini 🙂

 37. Haluaisin tutustua erilaisiin tuoteuutuuksiin ja saada mahdollisesti näytteitä tuotteista, joista ei ole kokemusta 🙂 Seuraksi ottaisin ehdottomasti kaimani ^_^

 38. Mua kiinnostais messuilla jooga ja luonnonkosmetiikka! Ottaisin äitini mukaan.😊

 39. Erityisesti kiinnostaa kaikki hyvinvointiin liittyyvät uutuudet. Innolla odotan myös kokeilutarjouksia esim ilmajoogaan tai muihin uusiin uhreilulajeihin!
  Lähtisin sinne parhaan ystävän kanssa tai vaihtoehtoisesti äidin.

 40. Luontaiskosmetiikkatuotteisiin tutustuisin, etsisin tietoa paremmasta tyynystä ja akupunktiosta. Mukaan äitini.

 41. Nivelvaivoista tietoa ja tuotteita nivelrikon takia. Myös muotinäytökset kiinnostaisi.Ottaisin tyttäreni mukaan.

 42. Hyvää synttäriä upealle blogille ! <3

  I love me messuille on kyllä päästävä ystävien kanssa joka vuosi. Ne on täynnä kaikkea ihanaa! Omat lempikohdat messuilla on treeniin ja ravintoon liittyvät pisteet. Kauneus osasto tulee koluttua läpikotaisin myös huolella. Ihanaaihanaa syksyn yksi suosikkitapahtuma!

 43. Messuilla kiinnostaa eniten kosmetiikka ja hyvinvointi! Sinne lähtisin äitini kanssa jatkamaan jo monivuotista perinnettä<3

 44. Pikkusiskon haluaisin kovasti päästä viemään kyseisille messuille! Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kosmetiikka eritoten kiinnostelee :)) Ja mahtavaa kun asiantuntijoita paikalla, joilta kyselle neuvoja ja vinkkejä…

 45. Hahah siellä kiinnostaa kyllä kaikki! 😀 Kaikkiin uutuustuotteisiin ois kiva päästä tutustumaan. Messuille menisin mun parhaan ystävän kanssa!

 46. Koko messut kiinnostaa ihan älyttömästi! Etenkin jooga ja ravintoasiat😊 kaverin kanssa ollaan haaveiltu sinne menosta, joten hänet nappasin ehdottomasti matkaan!

 47. Haluaisin nähdä kaikkea uutta ja inspiroivaa hyvinvointiin liittyvää. Mukaan ottaisin ystäväni 🙂

 48. Haluaisin nähdä ja kuulla mielenhyvinvointiin liittyviä asioita näin syksyn pimeyden lähestyessä 🙂 Lähtisin ystävän kanssa !

 49. Onnea 4 v. blogille! Messuille menisin perinteisesti ystäväni Hannen kanssa ja erityisesti kiinnostaa terveys-ja hyvinvointiosastot sekä jooga. Maistiaiset on aina parhaita 😉 Ihan syksyn paras tapahtuma. Kiitokset vielä inspiroivasta blogista! terv. Anna

 50. Eniten kiinnostaa kaikki kosmetiikkauutudet ja kosmetiikka ylipäätään! Äitini kanssa varmasti tulisin kuten viime vuonnakin 🙂

 51. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kaikkein eniten, ja matkaan lähtisin parhaan kaverini kanssa 🙂

 52. Lähtisin ensimmäistä kertaa messuille ja haluaisin kokea sen tunnelman, kun asiasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset kerääntyvät samaan paikkaan. Ottaisin mukaan ihanan kämppikseni. 🙂

 53. Terveysjutut & superfoodit, sekä kauneusvinkit ja tuotteet kiinnostais kovasti! Toinen lippu menis äidille 🙂

 54. Rakkaan ystävän kanssa menossa! Meitä molempia kiinnostaa kaikki liikuntaan, hyvinvointiin ja kauneuteen liittyvät näytteilleasettajat ja luennot. Pitää vielä tutustua ohjelmaan tarkemmin 🙂

 55. Siskon kanssa olisi tarkoitus messuille suunnata ja vallankin luonnonkosmetiikan tarjousten takia sinne haikaillaan

 56. Onnea 4-vuotiaalle. Messuille lähtisi mukaan hyvä ystävä ja kaikenlainen terveyteen liittyvä kiinnostaa meitä

 57. Treeni ja ravinto, jooga, uutuustuotteet kiinnostaa! Muiden muassa 🙂 Mukaan lähtisi oma puolisko, on meinaan yhteiset kiinnostuksen kohteet 😀

 58. Haluan nähdä messuilla kaiken! Nuo ovat ihan huippumessut, ja on niitä taas tullut odotettuakin 🙂 Tyttäreni kanssa olen tulossa ja lippuja vailla vielä ollaan.
  Ja onnea blogille! 🙂

 59. En ole käynyt messuilla, mutta jos siellä olisi jotain luonnonkosmetiikkaan liittyviä esittelyjä, niin ne kiinnostaisivat. Lähtisin jonkun ihanan ystävän kanssa 🙂

 60. Hei! En oo koskaan kyseisillä messuilla käyny ja varmasti kiinnostas ihan kaikki mitä sieltä löytyy! Niin, ja tietty sut ois kiva nähdä livenä! Tulisin messuille tyttäreni kanssa joka jakaa mun innostuksen kaikkeen hyvinvointiin liittyvään!

 61. Messuilla superfoodit, luonnonkosmetiikka ja kaikki terveyteen liiyytvä kiinnostaa. Ja ystävä lähtisi mukaan, jotta messupäivä olisi täydellinen

 62. Eniten odotan kaikkea liikuntaan, hyvinvointiin ja superfoodeihin liittyvää 🙂 Mukaan ottaisin hyvän ystäväni!

 63. Tarjoukset ja ravintoon liittyvät jutut noin yleensä kiinnostaa. Mukaan lähtisi isosisko

 64. Toivoisin löytäväni messuilta uusia ideoita niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuin kauneudenhoitoon että ravitsemukseen. En oo tarkemmin tutustunu, mutta kuuleman perusteella vaikuttaa juurikin sellaiselta tapahtumalta, joka lukioikäistä liikkuvaa nuorta voisi kiinnostaa. Eli paha sanoa vain yhtä. 😉 Ja mukaan ottaisin oman äitin, hän ansaitsee jotain pientä kivaa tähän syksyyn ja ois mahtavaa viettää yhdessä semmoinen tyttöjen oma reissu. <3

 65. No tietty tulisin moikkaan sua ja kaikkii muita ihania tuttuja! Nappaan äitin kainaloon 😉

 66. Haluaisin lisäinspiraatiota terveellisempään syömiseen ja kyllä ihanat hemmottelutkin kiinnostaa. Lähtisin messuille ihanan ystäväni Outin kanssa.

 67. Minä olen monta vuotta haaveillut pääseväni I love me -messuille ja tänä vuonna haaveeni vihdoin toteutuu! Lennot on ostettu ja tyttöjen viikonloppu Hesassa odottaa ihanien nuoruuden ystävien kanssa. ❤️❤️❤️

  Messuilta odotan paljon, luonnonkosmetiikkaa ja raakaherkkuja! En malta odottaa! 😍

 68. Olen tulossa messuille yhdessä äitini kanssa, vaikka meillä ei ole vielä lippuja, mutta aiomme hankkia ne tänä viikonloppuna (ellen nyt satu voittamaan niitä!). En ole aiemmin käynyt messuilla, mutta onneksi tänä vuonna olemme tulossa Helsinkiin juuri messujen aikaan. Haluaisin nähdä messuilla ehdottomasti teidän Foodinin pisteen ja päästä tapaamaan sinua (!), mennä kuuntelemaan Eveliina Tistelgrenin luentoa sekä inspiroitua monella tapaa ja saada uutta tietoa hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Olen selaillut tapahtuma-aikataulun läpi, mutta siellä näytti olevan niin paljon kaikkea että en edes muista mitä mielenkiintoista pääsisin näkemään!

 69. Kosmetiikka, erityisesti meikit ja luonnonkosmetiikka kiinnostavat, shock absorber -urheilurintsikat on usein tullut hankittua ja mittautettua koko uusiksi 🙂 lähtisin rakkaan serkkuni kanssa<3

 70. Messuille menisin ehkä siskoni kanssa. Luonnollisesti osasto kiinnostaa eniten ja tietysti Foodinin messutarjoukset😊

 71. Tapahtumasta on muodostunut minun ja tyttärieni yhteinen tapahtuma. Bodypaintingia on hieno seurata ja joku kiva kampaus/meikki olisi kiva!

 72. Onnea 4-vuotiaalle blogille 😀

  Messuille menisin koko perheen voimin. Kiinnostavinta on luonnonkosmetiikka ja superfoodit ja niihin liittyvät uutuudet ja tietenkin mahtavat messutarjoukset.
  Haluan ehdottomasti nähdä Foodinin huipputuotteet ja uuden luomu heraproteiinin, toivottavasti siitä on huikea messutarjous 😉

 73. Opiskelukavereitten kans suunniteltiin jo, että olis mahtavaa lähtee porukalla viettään aikaa ja kierteleen keskelle hyvinvointia ja itsensä hemmottelua! 🙂

 74. Messuilta haluaisin uutta inspiraatioa liikunnan monipuolistamiseen ja lähtisin sinne ystäväni kanssa.

 75. En ole ikinä käynyt, joten koko kattaus pitäisi nähdä 🙂 Ottaisin avopuolisoni mukaan, jos hän vähän paremmin ymmärtäisi terveysjuttujani 😉

 76. Rakkaan ystävän kanssa 😍 Ajateltiin viettää pari päivää Helsingissä. Olen käynyt messuilla monena vuonna ja aina on löytynyt paljon kaikkea mielenkiintoista. Hyvinvointi ja terveys kiinnostaa eniten.

 77. En ole koskaan aikaisemmin ollut messuilla, joten olisi ihana päästä käymään! 🙂 Hyvinvointi kokonaisuudessaan ja kauneudenhoito, eritoten luonnonkosmetiikkaan liittyen kiinnostavat paljon, ja niitä olisi kiva päästä messuilla näkemään. Mukaan nappaisin siskon, äidin tai parhaan ystävän viettämään ihanan ja piristävän syysreissun Helsingissä ♥ 🙂

 78. ruoka- ja treenijutut kiinnostaa. viime vuonna olin joogatunneilla messun yhteydessä ja toivoisin samaa tänä vuonna 🙂 ja olisi ihanaa päästä maistelemaan terveellisiä messuherkkuja! ottaisin mukaan poikaystäväni, jota on puraissut viime vuoden messujen jälkeen yllättävä liikuntakärpänen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta