Blogi 6v.! + Syntymäpäiväarvonta

Tuntuu ihan uskomattomalta, että siitä on muka jo kuusi vuotta kun kirjoitin ensimmäisen postauksen blogiini.

Kirjoittaminen oli aluksi mun ”oma salaisuus”, josta en oikeastaan kertonut kenellekkään. Silloin se tuntui turvalliselta, kun kyseessä oli kuitenkin itselleni arka aihe sillä opettelinhan kokonaan uusia elämäntapoja – sellaisia, jotka pelotti vähän itseänikin. Aivan kuin olisin hypännyt tuntemattomaan.

Tämän blogin tarkoituksena ei ole kertoa kenellekkään, mitä tulisi tehä tai miten tulisi elää. Tämä ei myöskään ole laihdutusblogi. Oikeastaan tämä on treeni- ja terveysblogi, jonka avulla puran omaa opiskelun tuomaa tietoutta&ärsytystä, jotta en rasittaisi sillä liikaa läheisiäni. Eihän kukaan halua olla se rasittava terveyshullu, jonka seurassa ei kehtaa syödä palaa piirakkaa?

Välillä – ja ehkä nytkin vähän? – oon ollut hukassa blogi-identiteettini kanssa, mutta mun mielestä oon jo ensimmäisessä kirjoituksessani onnistunut muotoilemaan täydellisesti sen mitä haluan blogini edelleenkin olevan.Koska nuorempana olin aika vahvasti ”kaikki tai ei mitään” -tyyppinen suhaaja, en osannut muuttaa elämäntapojani fiksusti ja lempeästi vaan rysäytin koko homman kerralla uusiksi. Kalenteri täyttyi treeneistä ja kaikki päivän ateriat kirjattiin ruokapäiväkalenteriin. Jokainen joka on lukenut mun juttuja jo pidempään tietää miten siinä kävi ja loput voi varmaan arvata..?

Kaiken tuon uuden ja ihmeellisen prosessointi oli kivaa ja helppoa blogin puolella ja vuosien varrella oonkin ikuistanut tänne monia onnen ja epäonnen hetkiä.Vuosien varrella mä olen kasvanut tuosta epävarmasta nuoresta naisesta huomattavaksi varmemmaksi, onnellisemmaksi ja itseensä tyytyväiseksi nuoreksi naiseksi. En toki sano, että tämä matka olisi tässä – ehei. Eikai meistä kukaan koskaan ole valmis? Kun kaloreiden laskeminen on jäänyt matkasta, on mukaan tullut uusia haasteita jotka ovat antaneet uusia oppeja ja oivalluksia elämästä.

Niitä kaikkia juttuja tuun jakamaan teidän kanssa jatkossakin. Ja vaikka mun pitkäaikaisimman blogikodin, FitFashionin, matka alkaa olla lopuillaan niin mun blogi jatkaa eloaan yhä edelleen. Se, että missä se tapahtuu, jääköön vielä hetkeksi salaisuudeksi!Blogin syntymäpäivien kunniaksi haluan kiittää teitä lukijoita, sillä ilman teitä koko blogia ei olisi. Siis iso kiitos jokaiselle sinne ruudun toiselle puolelle! <3

Lupaamaani syntymäpäiväarvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta! Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvon kaksi 2kpl lippupakettia I Love Me -messuille (kiitos Foodin!) sekä yhden tekemäni ravintoanalyysin (sisältäen ruokavalio-ohjeistuksen, arvo 105€). Arvonta on käynnissä sekä täällä blogissa että Facebookissa ja Instagramissa, joten kannattaa käydä osallistumassa myös siellä! Aikaa osallistua on tiistaihin 9.10 asti.

Onnea arvontaan ja hei – ihanaa lokakuuta kaikille!

<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Aino

50 vastausta artikkeliin “Blogi 6v.! + Syntymäpäiväarvonta”

  1. Onnea blogille! Törmäsin tänne sattumalta, mutta tulen kyllä uudemman kerran – mielenkiintoinen blogi.

  2. Olen seurannut sun blogia jo melkein alkuajoista! 😊 Jatka samaan malliin! Mukana arvonnassa myös!

  3. Ihanaa, että olet jaksanut näin kauan kirjoitella! Osallistun mielelläni arvontaan 🙂

  4. En voita koskaan missään arvonnoissa, mutta enpä lakkaa yrittämästä. Kiitos sun blogista, tykkään 😊

  5. Onnea blogiurasta! Pitempi aikaisena lukijana muutoksen ja kehityksen sussa ihmisena huomaa. Oot vahva mimmi 🙂

  6. Ihanaa, että blogisi jatkaa eloaan. Ihailen sun positiivisuutta, mutt myös sitä realistista näkemystä elämään joka sinulla selkeästi on. Usein instagram postaukset ja blogipostauksesi saa hymyn huulilleni. Ja hymy, sekä tietylla tapaa tiedon lisäys ovat niitä asioita joita itse sosiaaliselta medialta haen!

  7. Mukana arvonnassa! Olen seuraillut blogiasi lähes alkuajoista lähtien ja inspiroitunut raakaruokapostauksistasi.

  8. Onnea blogille! Olet ihanan positiivinen ja sun juttuja on mukava lukea, kaunista syksyn jatkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta