Kolme hyvää asiaa

Kolme hyvää asiaa päivässäni..

♡ Tasaisuus. Olin ennen todellinen kiirenarkomaani ja säntäsin paikasta toiseen kuin päätön kana. Ajattelin, että kiire ja tehokkuus tekis musta tärkeän, mutta todellisuudessa se teki olon väsyneeksi ja tyhjäksi. Nykyään mä vietän toimistolla tietyt tunnit päivässä ja lopun aikaa teen asioita joista nautin, seurassa jossa oikeasti viihdyn – ja se on ihanaa.

♡ Mulla on maailman paras työ ja parhaat työkaverit. Toki kaikki ei aina oo ihan ruusuilla tanssimista, tuskin missään on..?, mutta musta on joka aamu kiva tulla töihin. Ja siitä mä oon tosi iloinen. 

♡ Aamut. Mä oon aina ollut aamuihminen ja nyt kun oon vihdoin selättänyt mua pitkään vaivanneen väsymyksen oon alkanut taas nauttimaan niistä uudella tapaa. Herään aikaisin, käyn koirien kanssa kävelyllä raikkaasta ilmasta nauttien, meen takaisin sänkyyn halailemaan koiria ja rupean aamutoimiin vasta sitten ”kun on pakko” tai sitten kun mieli tekee. Aamuissa parasta on hiljaisuus ja rauha, mikä on ympärillä ennen kaikkea tulevan päivän hälinää.

Kolme hyvää asiaa minussa..

♡ Huolettomuus. Vaikka äiti on aina vähän väliä huolissaan, kun suhtaudun asioihin niin kevyesti ja mun pankkikortteja löytyy auton penkkien alta niin musta on ihanaa etten osaa liiemmin stressata asioista. Kaikki kyllä järjestyy ja asiat menee niin kuin on tarkoitettu. Ja jos pankkikortti hukkuu, niin niitä saa onneksi aina uusia.

♡ Hyväuskoisuus. Lähtökohtaisesti uskon aina kaikesta hyvää ja haluaisin aina antaa kaikille, ja kaikelle mahdollisuuden. Se on musta ihana piirre ja on tuonut mun elämään paljon hyvää, mutta valitettavasti sitä on käytetty myös häikäilemättä hyväksi ja oon saanut yhden jos toisenkin puukoniskun selkääni. Oon kuitenkin onnekas, etten oo katkeroitunut vaikkei kaikki ookkaan aina mennyt kuin saduissa.

♡ Tunnen olevani fyysisesti todella toimivassa kunnossa, ehkä parhaimmassa mitä koskaan aiemmin.Enkä tarkoita pelkästään treenaamista, vaan kokonaisuutta – kuten energistä oloa ja hyvin nukuttuja öitä.. Kaikkien loukkaantumisten ja kuntoutusten jälkeen mun keho tuntuu nyt todella, todella hyvältä. Oon oppinut arvostamaan sitä ja pitämään siitä hyvää huolta, ja suhtautumaan siihen lempeämmin.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna..

♡ No Ismo. Saisko kaikkiin kohtiin vastata Ismo? Tuo pieni luppakorva on tehny mut niin onnelliseksi etten osaa edes pukea sitä sanoiksi – mutta sen kyllä näkee mun naamasta sillä en vaan pysty peittelemään mun hymyä mikä nousee korviin asti edes ajatellessani Ismoa. Ismo on paras <3

♡ Mun kämppis, joka on maailman paras. Ja myös mun paras ystävä! Ollaan vietetty saman katon alla lähes kaikki aika oikeastaan jo elokuusta asti ja nyt vihdoin kirjoitettiin yhteinen vuokrasoppari.

♡ Tää vuosi on alkanut niin hyvin, etten malta odottaa mitä kaikkea on vielä edessä! Uskon, että tästä vuodesta on tulossa yks parhaimmista koskaan. En kaipaa mitään wow-efektejä vaan luotan siihen, että tammikuun lailla kaikki pienet arkiset asiat tekee päivistä onnentäyteisiä.

+ Extrana pakko mainita, etten malta odottaa mitä kaikkea ihanaa mun heräilevä koiraharrastus saa aikaan! Oon nimittäin jo nyt tammikuun aikana tutustunut useampaan kivaan ihmiseen ja musta tuntuu, että tää on vasta alkua.

Kolme hyvää asiaa blogissani..

♡ Rentous ja vapaus. Se, että pääsin ”blogiloman” aikana irti kirjoittamisen pakosta ja paineista jotka olin luonut itselleni blogin suhteen. Luin juuri eilen Stellan blogista kuinka hän totesi, että hänellä on ikävä ”Maailmaan, jossa blogit pyörivät oman arjen ympärillä eikä toisinpäin. Julkaisukynnys oli matala niin kuvissa kuin teksteissä.”. Ja se sai mut hymyilemään, sillä tajusin kaivanneeni samaa – ja siihen mä koen nyt palanneeni.

♡ Blogi on mulle kanava purkaa mun tiedonjanoa ja luovuutta. Kirjoittaminen on mulle terapeuttista ja musta on ihan parasta kirjoittaa jutuista, joista voi olla toisillekkin hyötyä. Omista oivalluksista ja opeista, joista oon itse innoissani! Tunnen olevani etuoikeutettu, että mulla on tälläinen mahdollisuus herätellä ajatuksia ja inspiroida.

♡ Tietysti tärkeimpänä TE, lukijat. Oikeasti, eihän tässä ois mitään kivaa ilman teitä! Kiitos kommenteista, tsempeistä, kyseenalaistamisesta, opettamisesta ja kanssaelämisestä, omien tarinoidenne jakamisesta ja ihan kaikesta. Jokainen äänetönkin tyyppi siellä ruudun toisella puolen on tärkeä sillä ajatus siitä, että mun tekstit voi inspiroida ja motivoida edes yhtä ihmistä saa mut tosi iloiseksi.

Haastan sut miettimään myös kolme hyvää asiaa sun päivässä, itsessäsi, tässä vuodessa (ja työssäsi) – nimittäin tätä kirjoittaessa tuli niin hyvä mieli, että suosittelen kaikille! <3

Xoxo,
Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Tammikuu, teit musta taas ihmisen

Juttelin eilen pitkästä aikaa puhelimessa yhden tuttavani kanssa ja kuulumisia vaihtaessa mun oli helppo todeta, että mulle kuuluu ihan älyttömän hyvää. Parempaa entä pitkiin, pitkiin aikoihin. Kerrankin ei tarvinnut täydentää lausahdusta ”mutta” -sanan jälkeisellä huokauksella ja pienellä pistolla sydämessä, joka jo itsessään kertoi että oikeasti vois mennä vähän paremminkin.

En mä tyhmä ole, mutta kuvittelen välillä itsestäni ja jaksamisestani vähän liikoja. Pitkään jaksoin vain jaksamisen vuoksi – siksi koska ylpeys ei antanut lupaa hengähtää. Sitten onneksi tapahtui elämä ja prioriteetit meni kertaheitolla uusiksi, ja nyt mun on niin paljon helpompi olla kuin aikoihin.

Tammikuussa ei tapahtunut mitään ihmeellistä, mutta sen sijaan paras mahdollinen: mun elämä nimittäin asettui uomiinsa. Vietin ensimmäset viikot maalla luonnon rauhassa puuhastellen ja talvipakkasista nauttien, ja toin sieltä tuliaisena kotiin täydellisen unirytmin ja energisen olon. Kevyen ja levänneen. Ja vähän kuin vahingossa vietin myös tipattoman kuukauden, minkä ansioista viime viikkoina moni on väittänyt mun hoikistuneen – loppuvuoden viikonloput kun meni aika pitkälti erilaisissa kinkereissä juostessa ja yleensä viikon ainut vapaapäivä meni kuluttavan viikon sijaan edellisestä illasta palautumiseen. Se ei kyllä ollut yhtään fiksua, mutta ihan pirun hauskaa kylläkin!

Kuukausi on lyhyt aika, mutta tällä kertaa se oli juuri riittävästi ja loppuvuoden loputtoman tekohengittämisen jälkeen tää olo tuntuu ihan käsittämättömän hyvältä. Kuin huomaamatta tein onnistuneesti elämäntapamuutoksen, jonka hedelmistä aion nauttia vielä pitkään.

Kuvat on puhelimen kätköistä tammikuulta. Ja jo niitä katsellessa oma mieli rauhoittuu <3

Xoxo,
Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto