Puolimaraton, täältä tullaan!

Voi vitsit miten mielettömistä ilmoista saatiinkaan nauttia Pääsiäisenä! Nää tälläiset keväiset pikkupakaset, jolloin saa kylpeä lämpimässä auringonpaisteessa on mun mielestä ihan niitä parhaita juttuja meidän neljässä vuodenajassa. Aurinko innostutti mua niin paljon, että mä aloitin vihdoin tulevan syksyn puolimaratonille harjoittelun! Aion tällä kertaa olla fiksu ja aloittaa rauhallisesti, ja näin alkuun etenkin peruskuntoa kohottaen että saisin nauttia juoksun tuomasta ilosta ja endorfiineista vielä pitkään. Nimittäin ne endorfiinit! Ne on juoksussa jotain omaa luokkaansa enkä tiedä, saanko mistään muusta liikunnasta samanlaista eufoorista oloa.

Tai ehkä tässä alussa se hyvänolon tunne maksimoituu, kun oikeasti pystyy tekemään jotain mistä on pitkään vain haaveillut..?

No oli miten oli, juoksun jälkeinen onnellisuus tulee houkuttelemaan mut vielä monta kertaa juoksupoluille. Se fiilis on niin älytön ja motivoiva, etten halua pitää sitä itselläni! Siksi halusinkin perustaa Tsemppikerhon, jossa voidaan porukalla mennä kohti omia tavoitteitamme.Tsemppikerhossa tullaan inspiroitumaan omista ja muiden onnistumisista sekä kannustamaan ja jakamaan itse hyväksi kokemia vinkkejä muiden iloksi. Kuulostaako hyvältä? Kenties sun jutulta? Kaikki ovat tervetulleita, oli sitten se oma tavoite mikä tahansa – puolimaraton tai vaikkapa säännöllisen urheilun harrastaminen. Jos haluat mukaan niin kommentoi tätä postausta ja muista liittää mukaan sähköpostiosoitteesi, niin tuut saamaan kutsun sähköpostitse 🙂

Ihanaa pääsiäisen jälkeistä arkea ja aurinkoista tiistaita kaikille, mä lähden nyt päivän juoksulenkille!

<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Tavoite asetettu! Lähdetkö mukaan? ;)

Oon ollut viime vuodet niin paljon loukkaantuneena, että treenitavoitteet ois tuntunut jotenkin absurdilta sillä ainut rehellinen tavoite oli vaan kuntoutua ja pystyä ylipäätään edes liikkumaan.

Kärsivällisen kuntoutuksen, runsaan kehonhuollon ja säännöllisen osteopatian avulla mun keho on viimeaikoina alkanut tuntumaan jo normaalilta. Toimintakykyiseltä ja ehkä jopa paremmalta entä koskaan aikaisemmin! Sen myötä myös treenit on alkaneet sujumaan ja nyt vihdoin tuntuu siltä, että olisin taas valmis haastamaan itseäni.

Miltä susta tuntuu, olisitko valmis asettamaan tavoitteita ja tekemään töitä sen eteen?Toissa vuonna, mun jalkaongelmien keskellä juoksin puolimaratonin oikeastaan vain koska lääkäri sanoi etten enää ikinä pystyisi juoksemaan. Pitihän mun näyttää sille, että se oli väärässä! Ja senhän mä tein, vaikka pohkeet oli kivikovat ja aivan rikki vuoden ontumisesta ja vaikken ollut hirveästi kerennyt treenaamaankaan.

Nyt kun jalat ja koko kroppa on ehjä ja ensimmäisestä puolimaratonista jäi nälkä, haluan tehdä juosta sen ensi syksynä uudestaan! Haluan tehdä töitä, jotta saisin syksynä juostua matkan kahteen tuntiin. Haluan juosta pitkiä ja lyhyitä matkoja, vetää hikisiä intervalleja, tehdä pitkiä peruskestävyyslenkkejä, huoltaa kehoa ja syödä fiksusti.Mutta mä en halua tehdä sitä yksin!

Musta treenaamisessa on parasta se, kun sen fiiliksen voi jakaa toisten kanssa. Ja kun voi omalla esimerkillään tsempata ja innostaa myös muita! Sillä mä saan myös paljon inspiraatiota kun seuraan muiden matkaa kohti heidän omia tavoitteitaan.

Niinpä mä ajattelin, että haluaisin laittaa pystyyn jonkinlaisen tsemppiringin! Haluaisitko sä tavoitteesi kanssa lähteä mukaan? Jos sua kiinnostaa niin paina tuota sydäntä postauksen ylälaidasta tai kommentoi ja jaa omia ajatuksia millaisen tsemppiringin haluaisit 🙂 Tavoite voi olla joko mun tapaan puolimaraton tai sitten ihan mikä muu tahansa: vaikka neljä leukaa tai spagaatti. Siis oikeastaan ihan mikä vaan!Tsemppirinki lähtee käyntiin heti huhtikuun alusta jos tarpeeksi innokkaita lähtee mukaan! Omana ajatuksena olis, että tsemppiringissä ois myös aina välillä jotain ”viikon haaste” -tyyppisiä juttuja joista suorituneet voisin palkita erilaisilla teemaan liittyvillä palkinnoilla.

Kertokaa mielipiteenne ja halukkuutenne osallistua! Ja kutsukaa ihmeessä myös kaveritkin mukaan, sillä mitä enemmän porukkaa sitä parempi tsemppi ja energia <3

Innostuinein fiiliksin,
Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto