Puolimaraton, täältä tullaan!

Voi vitsit miten mielettömistä ilmoista saatiinkaan nauttia Pääsiäisenä! Nää tälläiset keväiset pikkupakaset, jolloin saa kylpeä lämpimässä auringonpaisteessa on mun mielestä ihan niitä parhaita juttuja meidän neljässä vuodenajassa. Aurinko innostutti mua niin paljon, että mä aloitin vihdoin tulevan syksyn puolimaratonille harjoittelun! Aion tällä kertaa olla fiksu ja aloittaa rauhallisesti, ja näin alkuun etenkin peruskuntoa kohottaen että saisin nauttia juoksun tuomasta ilosta ja endorfiineista vielä pitkään. Nimittäin ne endorfiinit! Ne on juoksussa jotain omaa luokkaansa enkä tiedä, saanko mistään muusta liikunnasta samanlaista eufoorista oloa.

Tai ehkä tässä alussa se hyvänolon tunne maksimoituu, kun oikeasti pystyy tekemään jotain mistä on pitkään vain haaveillut..?

No oli miten oli, juoksun jälkeinen onnellisuus tulee houkuttelemaan mut vielä monta kertaa juoksupoluille. Se fiilis on niin älytön ja motivoiva, etten halua pitää sitä itselläni! Siksi halusinkin perustaa Tsemppikerhon, jossa voidaan porukalla mennä kohti omia tavoitteitamme.Tsemppikerhossa tullaan inspiroitumaan omista ja muiden onnistumisista sekä kannustamaan ja jakamaan itse hyväksi kokemia vinkkejä muiden iloksi. Kuulostaako hyvältä? Kenties sun jutulta? Kaikki ovat tervetulleita, oli sitten se oma tavoite mikä tahansa – puolimaraton tai vaikkapa säännöllisen urheilun harrastaminen. Jos haluat mukaan niin kommentoi tätä postausta ja muista liittää mukaan sähköpostiosoitteesi, niin tuut saamaan kutsun sähköpostitse 🙂

Ihanaa pääsiäisen jälkeistä arkea ja aurinkoista tiistaita kaikille, mä lähden nyt päivän juoksulenkille!

<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Parhaimmat kotimaiset podcastit

Näin pääsiäisen kunniaksi haluan jakaa teille inspiroivaa kuunneltavaa pyhien ajaksi – ja pidemällekkin! Tässä on mun kotimaiset podcast-suosikit ja kuten huomaatte, lista on yllättävän naispanotteinen 😉
Nää podcastit sisältää paljon oivalluksia, inspiraatiota ja tärkeää asiaa niin ihmisyydestä, hyvinvoinnista kuin treenaamisestakin. Toivottavasti tykkäätte!

Diippii Shittii on rento ja hauska podcast, jossa pohditaan tärkeitä asioita ihmisyydestä. Jaksoja on tullut vasta muutamia, mutta onneksi uusi jakso tulee aina joka tiistai! Elinan ja Marin tarinoita ja kokemuksia sekä ajatuksia on kiva kuunnella ja leppoisan keskustelun lomasta saa aina uusia oivalluksia ja ahaa-elämyksiä.

Kaikki ihonhoidosta on TwistBe:n podcast jossa nimensä mukaisesti keskustellaan ihonhoidosta. Kuten ihonhoito myös podcast on pelkkää ihonhoitoa laajempi ja käsittelee kaikkia asioita, jotka meidän ihoomme vaikuttaa! Podcastia kuunnellessa oma tajunta ihosta ja sen hoidosta laajenee, ja saat paljon vinkkejä kuinka voit pitää ihostasi parasta mahdollista huolta.

Strong Woman by Eevsku on inspiroivan Evelina Tistelgrenin podcast, jossa jutellaan kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnista. Eevskulla on ihanan helposti lähestyttävä tapa puhua treenaamisesta, ravitsemuksesta, levosta.. ja oikeastaan ihan kaikesta! Podcastien kuuntelun jälkeen tulee aina älyttömän inspiroitunut ja motivoitunut olo.

Lepopäivä kuuluu podcastien veteraanisarjaan, sillä ensimmäiset jaksot on julkaistu jo vuosia sitten. Kyseinen podcast on tehty tavoitteellisesti treenaaville ja se käsittelee paljon tärkeitä aiheita aina itse treenaamisesta, ja treenaamisen ja syömisen eri metodeista siihen kuuluisaan palautumiseen – ja vielä lisäksi näihin kaikkiin vaikuttavia tekijöitä.

<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto