Kurkistus uuteen kotiin!

Kuvat: Reeta Rita & Veera Vuorimies

Elämä kyllä osaa yllättää! Lapsesta asti oon aina jostain syystä ajatellut meneväni naimisiin 26-vuotiaana, mutta en koskaan olisi uskonut ottavani äkkilähtöä moiseen sitoutumiseen.. mutta tässä sitä ollaan, vielä syvemmässä liitossa josta ei niin heti päästäkkään eroon.

Mutta hei, minkäs sille mahtaa kun se täydellinen yksilö vaan sattuu tulemaan kohdalle?!

Kuten varmaan arvasittekin, niin kuvien kaunotar on minun uusi – ihka ensimmäinen oma kotini johon pääsen muuttamaan Vappuna! Oon jo vuosia puoliksi leikilläni etsinyt asuntoa muttei mitään omannäköistä oo osunut kohdalle, kunnes mun työkaveri näytti mulle nämä tässäkin postauksessa komeilevat kuvat.

Valoisa. Tilava. Avara. Ihana keittiö! Remontoitu. Vaalea. Ja osoitetta myöten täydellisellä sijainnilla, juuri mun puolella kaupunkia.

Mulle tuli heti fiilis, että tää se on ja oikeassa olin. Ensimmäistä kertaa astuessani ovesta sisään mä tajusin ettei mun tarvis enää etsiä, vaan olin löytänyt juuri sen mitä halusin – ja enemmän.

Ajatus ihka omasta kodista tuntuu hyvältä, ja se tekee mut todella onnelliseksi. Vaikka oonkin todella innoissani tästä kaikesta niin samaan aikaan tuleva muutto ahdistaa ja edelleen oon hieman hämmentynyt siitä kuinka helposti kaikki meni. Mutta niinhän ne parhaat asiat elämässä menee: ne vaan tapahtuu, lupaa kysymättä ja juuri silloin kun hetki on oikea.

Kuvissa asunto on luonnollisesti vielä nykyisten asukkaidensa näköinen ja veikkaan, että muuttokaaoksen jälkeen mulla menee varmasti useampi hetki ennen kuin saan kodin esittelykelpoiseksi.. 😀 Mutta sisustusjuttuja tuun varmasti teille kyllä jakamaan sillä voin rehellisesti myöntää, että oon nyt aidosti innostunut niistä ensimmäistä kertaa ikinä!

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa