Tavoite asetettu! Lähdetkö mukaan? ;)

Oon ollut viime vuodet niin paljon loukkaantuneena, että treenitavoitteet ois tuntunut jotenkin absurdilta sillä ainut rehellinen tavoite oli vaan kuntoutua ja pystyä ylipäätään edes liikkumaan.

Kärsivällisen kuntoutuksen, runsaan kehonhuollon ja säännöllisen osteopatian avulla mun keho on viimeaikoina alkanut tuntumaan jo normaalilta. Toimintakykyiseltä ja ehkä jopa paremmalta entä koskaan aikaisemmin! Sen myötä myös treenit on alkaneet sujumaan ja nyt vihdoin tuntuu siltä, että olisin taas valmis haastamaan itseäni.

Miltä susta tuntuu, olisitko valmis asettamaan tavoitteita ja tekemään töitä sen eteen?Toissa vuonna, mun jalkaongelmien keskellä juoksin puolimaratonin oikeastaan vain koska lääkäri sanoi etten enää ikinä pystyisi juoksemaan. Pitihän mun näyttää sille, että se oli väärässä! Ja senhän mä tein, vaikka pohkeet oli kivikovat ja aivan rikki vuoden ontumisesta ja vaikken ollut hirveästi kerennyt treenaamaankaan.

Nyt kun jalat ja koko kroppa on ehjä ja ensimmäisestä puolimaratonista jäi nälkä, haluan tehdä juosta sen ensi syksynä uudestaan! Haluan tehdä töitä, jotta saisin syksynä juostua matkan kahteen tuntiin. Haluan juosta pitkiä ja lyhyitä matkoja, vetää hikisiä intervalleja, tehdä pitkiä peruskestävyyslenkkejä, huoltaa kehoa ja syödä fiksusti.Mutta mä en halua tehdä sitä yksin!

Musta treenaamisessa on parasta se, kun sen fiiliksen voi jakaa toisten kanssa. Ja kun voi omalla esimerkillään tsempata ja innostaa myös muita! Sillä mä saan myös paljon inspiraatiota kun seuraan muiden matkaa kohti heidän omia tavoitteitaan.

Niinpä mä ajattelin, että haluaisin laittaa pystyyn jonkinlaisen tsemppiringin! Haluaisitko sä tavoitteesi kanssa lähteä mukaan? Jos sua kiinnostaa niin paina tuota sydäntä postauksen ylälaidasta tai kommentoi ja jaa omia ajatuksia millaisen tsemppiringin haluaisit 🙂 Tavoite voi olla joko mun tapaan puolimaraton tai sitten ihan mikä muu tahansa: vaikka neljä leukaa tai spagaatti. Siis oikeastaan ihan mikä vaan!Tsemppirinki lähtee käyntiin heti huhtikuun alusta jos tarpeeksi innokkaita lähtee mukaan! Omana ajatuksena olis, että tsemppiringissä ois myös aina välillä jotain ”viikon haaste” -tyyppisiä juttuja joista suorituneet voisin palkita erilaisilla teemaan liittyvillä palkinnoilla.

Kertokaa mielipiteenne ja halukkuutenne osallistua! Ja kutsukaa ihmeessä myös kaveritkin mukaan, sillä mitä enemmän porukkaa sitä parempi tsemppi ja energia <3

Innostuinein fiiliksin,
Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Juoksun riemua!

Terkut Helsingistä!

Tai oikeastaan oon jo autossa matkalla takas kotia, sillä tää mun Helsinginreissu oli tällä kertaa aika hätänen – mutta erittäin antoisa, monella tapaa.

Runfest 2014

Yks reissun pääelementeistä oli eilinen RunFest, jossa olin itseasiassa mukana jo toista kertaa. Kyseessähän on hauska hyväntekeväisyystapahtuma, jossa juostaan porukalla hyvän asian puolesta puolimaraton – eli viisi joukkueen jäsentä juoksee jokainen yhteensä 4,2km matkan Helsingin Kaivopuiston kauniissa miljöössä.

Runfest 2016

Ensimmäisen kerran olin tapahtumassa mukana kaks vuotta sitten, jolloin koko tapahtuma järjestettiin ekaa kertaa. Silloin mun joukkueessa oli mukana Tuukka, Monna, Nana ja Elina. Tänä vuonna kokoonpano oli täysin toinen, sillä pääsin mukaan edustamaan 2XU:ta – tälläkin kertaa joukkue oli aika naispainotteinen sillä yhden miehen lisäksi mun joukkueessa oli Laura, Liisa ja Eve.

Oltiin tyttöjen kans söpösti tiimiasuissa ja puhun varmasti meidän kaikkien puolesta, kun kerron että noi 2XU:n uudet trikoot oli ihan mielettömän tuntuset jalassa! Siis aivan ku toinen iho, ja ne hengitti juoksun ajan tosi hyvin enkä illalla ois millään malttanu ottaa niitä pois jalasta. Juoksun aikanakin jalat tuntui paljon kevyemmiltä, eikä mun kiviset pohkeetkaan tuntunu yhtään niin pahalta enää sen jälkeen kun vedin ne ennen juoksua jalkaan 🙂

Runfest 2016

Siinä missä ekana vuonna salamoi ja satoi vettä kaatamalla, tänä vuonna paistoi aurinko ja keli oli itseasiassa juoksemiselle tosi optimaalinen. Oma juoksu ei kulkenu kovin loistokkaasti, mutta juoksun jälkeen joukkuekavereiden kans keskustellessa mä tajusin yhen asian – mä pystyin juoksemaan. Siitä mä oon iloinen. Kaikesta, jopa siitä että puoltoistavuotta sitten mulle sanottiin etten enää pystyis juoksemaan, mä juoksin. Ja se on ihan parasta!

Ja viikon päästä mä juoksen puoilkkaan Levillä. Vaikka pää kainalossa, mutta mä juoksen 😛

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa