33 kysymystä + vastausta

1. Avioliittoja: Ei yhtään, mutta mä kyllä ajattelen olevani naimisiin menevää tyyppiä. Ehkä siis joskus kunhan oikea ihminen osuu kohdalle.

2. Kihloissa: Edelleenkin odottelen sitä oikeaa 😉

3. Lapsia: Ei yhtään, enkä usko että tulee koskaan olemaankaan. Vaikka ei mulla mitään lapsia vastaan ole, mut en ehkä näe itseäni äitinä.

4. Lemmikkejä: Maailman paras Ismo ja kämppiksen samanrotuinen Mette.

5. Leikkauksia: Hmm… ei yhtäkään? Jalan leikkauksen onnistuin ihmeen lailla välttämään.

6. Tatuointeja: Yksi iso kyljessä ja sitä ois hauska jatkaa, jos vaan keksisin että miten 🙂

7. Lävistyksiä: Ainoastaan yhdet korvissa ja en oo varma, että onko ne enää edes auki kun en oo niin pitkään aikaan pitänyt niissä koruja.. 😀

8. Muuttoja: Seitsämän – ja kohta toivottavasti kahdeksan.

9. Ampunut aseella: Ilmakiväärillä oon apunut, lasketaanko se?10. Ottanut lopputilin: Ainakin kuusi kertaa.

11. Ollut saaressa: Aika monestikkin, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

12. Autosi: Vaihdoin kuukausi sitten mun söpön kaupunkiauton perheautoksi. Mitä sitä ei tekis koirien takia..?

13. Ollut lentokoneessa: Viimeksi yli vuosi sitten!

14. Onko joku itkenyt vuoksesi: On ja ajatus siitä tuntuu aina yhtä pahalta.

15. Ollut rakastunut: En usko, että oon koskaan oikeasti ollut rakastunut.

16. Ollut ambulanssissa: Pari kertaa.

17. Luistellut: Lapsena mursin mun käden, kun olin luistelemassa 😀 Siitä huolimatta oon viihtynyt paljon luistimilla ja oonkin fiiliksissä, kun Jyväskylässä voi luistella talvisin myös järven jäällä 🙂

18. Surffannut: En oo ikinä  uskaltanut yrittää, sillä mulla on sellanen olo että oisin siinä ihan surkea. Eli ehkä just siks pitäis?

19. Ollut risteilyllä: En muista millon oon viimeksi ollut risteilyllä, mutta laivalla on tullut matkustettua paljon viime aikoina – ja lisää laivareissuja on edessä vielä loppuvuodellekkin 😀

20. Ajanut moottoripyörällä: En ikinä, enkä oo koskaan päässyt kyytiinkään! Kevarin kyydissä oon kyllä ollu, mutta eihän se oo yhtään sama asia.21. Ratsastanut hevosella: Voitteko uskoa, että mä pelkään hevosia? Kerran oon lapsena ratsastanut ja se jäi siihen.

22. Lähes kuollut: Mulla on ollut onni mukana, vaikka muutamia ”lähellä piti” tilanteita on kyllä ollu..

23. Ollut sairaalassa: Joitain kertoja. Ehdottomasti mieleenpainuvin sairaalareissu oli Sri Lankassa, jossa pelkäsin kuolevani raivotautiin 😀 Nyt jo pystyn nauramaan tapahtuneelle, mutta oikeasti se oli ihan kamalaa.

24. Suosikkihedelmä: Mango!

25. Aamu vai ilta: Ilta, vaikka oonkin ”aamuihminen”, mutta iltaisin hommissa on enemmän ajatusta mukana.

26. Lempiväri: Varmaan mintunvihreä? Ylipäätään tykkään pastellinsävyistä, vaikka niitä harvoin puen päälleni.

27. Viimeisin puhelu: Päivällä soitettu työpuhelu. Päikkäreiden aikana oli tullut pari puhelua, enkä oo vielä jaksanut soittaa takaisin.

28. Viimeisin viesti: Ryhmäkeskustelussa, jossa järkkäillään ens kesälle mökkireissua.

29. Nähnyt jonkun kuolevan: En ikinä.

30. Kahvi vai tee: Kahvi, vaikkei mun oikeasti kannattais juoda sitä.

31. Paras piirakka: Mustikkapiirakka tietysti. Vaniljakastikkeen kera!

32. Kissa vai koira: Tarviiko tätä edes kysyä? No koira tietysti!

33. Paras vuodenaika: Talvi. Ehdottomasti talvi! Tän postauksen kuvat on syksyn ensimmäiseltä kunnon pakkasaamulta, kun mittari näytti -7. Oli niin kaunista, että mun oli pyshdyttävä työmatkalla ikuistamaan se hetki <3

Rentouttavaa tiistaita,
Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Ihana lokakuu – monen loppu ja uuden alku

Vuosi toisensa jälkeen lokakuu on mennyt multa aikalailla ohi. Se alkaa kuin varkain ja loppuu, ennen kuin ehdin edes huomatakkaan! Ja silti se on yksi vuoden parhaimmista kuukausista. Aivan kuten varmasti tänäkin vuonna, mulla on siitä hyvin vahva fiilis 🙂

Minä ensimmäisten I Love Me -messujeni jälkeen!

Lokakuun kiireisiin on yleensä vain ja ainoastaan yksi syypää: I Love Me -messut, jotka on tänä vuonna mulle kuudennet peräkkäiset. Kuudennet! Viime vuonna yritin jättää ne välistä, mutta enhän mä siinä onnistunut vaan matkustin bussilla perässä kun työkaverit oli jo lähteneet kohti Helsinkiä… Sitä messujen ainutlaatuista fiilistä ei vaan halua jättää kokematta, vaikka samalla tietää sen olevan kokemuksena myös tosi rankka. Antoisa, mutta rankka.

Tänäkin vuonna oon tietysti Foodinin mukana ja meillä tulee olemaan aivan huikea osasto! Kahvilan herkut tulee olemaan vertaansa vailla ja saadaan messuille mukaan ainutlaatuisia uutuustuotteita, joihin varmasti jokainen terveystietoinen kuluttaja ihastuu. En malta odottaa!

Joka vuosi odotan messuja yhtä innolla ja miten ihanaa onkaan nähdä kaikkia ystäviä, yhteistyökumppaneita ja tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin! Messukrapulasta kärsiessä sitä muisteleekin eniten juuri niitä ainutlaatuisia kohtaamisia ja jaettuja hetkiä, niitä jotka hymyilyttää vielä vuosienkin päästä vaikka usein messuilta tulee mukaan myös konkreettisia tuliaisia ihastuttavien uutuuksien muodossa.

Nähdäänkö me messuilla? Mitä odotat messuilta eniten?! Muistahan käydä osallistumassa arvontaan, josta voit voittaa messuliput itsellesi ja ystävällesi.Messujen jälkeen sitten alkaakin taas uusi aikakausi. Ensinnäkin me kaikki joudutaan sanomaan FitFashionille hyvästit ja blogi tulee muuttamaan uuteen paikkaan. Oon viihtynyt paremmin kuin hyvin FitFashionilla, mutta toisaalta muutto tuntuu hyvältä. Uskon uuden ympäristön vapauttavan mun kirjoittamista, kun en yritä liikaa kategorisoitua jutuillani tänne FitFashionin maailmaan vaan pystyn paremmin toteuttaa itseäni juuri tälläisena kuin olen.

Toivonkin syvästi että te kaikki löydätte sitten myös mun uuteen blogikotiini, sillä uusia hienoja juttuja on tulossa. Ja paljon! <3 Sen varmistamiseksi kannattaakin tykkäillä blogin Facebook-sivusta, jossa jaan aina ensimmäisenä kaikki uutiset.Messujen jälkeen myös meidän oma muutto alkaa konkretisoitumaan, sillä loppuvuodesta saadaan varmasti myös mun asunto myyntiin. Jos siis joku on kiinnostunut ihanasta kerrostalokolmiosta Jyväskylän keskustassa, niin saa laittaa viestiä! Ajatus omasta pihasta ja metsän läheisyydestä vetää mua niin paljon puoleensa, etten voi sitä enää kovin kauaa vastustaa ja tiedän, että tuun löytämään meille juuri tähän elämäntilanteeseen täydellisen kodin.

Eikä siinä vielä kaikki, vaikka toki vähempikin riittäisi yhdelle kuukaudelle. Messujen jälkeen nimittäin tapahtuu jotain vielä jännittävämpää ja ihanampaa, jotain sellaista mikä saa mut laskemaan päiviä lokakuun loppuun! Arvaatko mistä vois olla kyse? Mä veikkaan monen arvaavan ihan oikein, mutta en uskalla paljastaa mitään liian aikaisin.

Mulla on siis sellainen kutina, että tästä kuukaudesta tulee hyvä. Tai itseasiassa ihan loistava!

Innolla lokakuun seikkailuja odottaen,
<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto