Makunautintoja arvostavalle

*Sisältää mainoslinkkejä

Ystävänpäivä lähestyy uhkaavasti ja usein se onnistuu yllättämään meidät ihan täysin. Halusinkin vinkata teille nyt ihan verrattomasta ystävänpäivälahjasta, jotta välttyisitte viime tingan paniikkiostosreissuilta etsien jotain kivaa kaiken tavarapaljouden keskeltä.

Tämä lahjaidea on siis erityisesti makunautintoja ja laatua arvostaville, ja herkkusuille jotka haluavat nautiskella ilman turhia omantunnon tuskia – vaikka joka päivä!

Kyseessähän on siis mun kaikkien aikojen ruokarakkaus numero yksi eli raakasuklaa. Jos et vielä tiennyt, niin asuessani Helsingissä mä vedin työkseni raakasuklaakursseja ja oon jo pitkään haaveillut käynnistäväni kurssitoiminnan uudelleen.. Ai miksikö? Siksi koska raakasuklaa on ihan älyttömän hyvää (varsinkin kun sen osaa!), yksi terveellisimmistä raaka-aineista sisältäen yli 1200 aktiivista ainesosaa unohtamatta sen positiivista vaikutusta mielihyvän tunteeseen.

Parasta kursseissa on musta kuitenkin se miten yhdessä vietetyn ajan jälkeen ollaan koettu onnistumisen tunteita raakasuklaan valmistuksessa ja saatu herkutella yhdessä, mikä nostaakin hymyn herkästi melkeen korviin asti! Raakasuklaan aikaansaaman erittäin lämpimän hyvän olon tunteen kanssa yhdistelmä on lyömätön 🙂

Näin Ystävänpäivää silmällä pitäen on hyvä pitää myös mielessä raakasuklaan sisältämä rakkaushormonina tunnettu fenyylietyyliamiini, joka saa endorfiinin vapautumaan kehossa! Aivan kuten kovan liikuntasuorituksen tai rakastelunkin aikana.

Sun ei kuitenkaan tarvitse osallistua mun kurssille oppiakses valmistamaan herkullista raakasuklaata itse, sillä me ollaan Foodinilla tehty aivan supersimppeli ja todella maukas raakasuklaan valmistuspaketti! Itseasiassa kyseinen paketti voitti Kuningaskuluttajan testin reilu vuosi sitten eikä ihme – paketti on nimittäin saanut paljon kiitosta sen helppoudesta sekä tietysti lyömättömästä maustaan 🙂

Eikä siinä vielä kaikki, sillä nyt Ystävänpäiväksi uudistimme paketin vielä entistä ehommaksi! Tästä eteenpäin paketissa onkin mukana kaksi uudelleen käytettävää silikonimuottia <3 sekä entistä herkullisempi raakasuklaamassa. Tiesitkö muuten, että me valmistetaan itse kaikki raakasuklaamme täällä Jyväskylässä? Tuttuun tapaan paketissa on myös mukana ohjeet valmistukseen sekä suosittu marjamix konvehtien koristelemiseen.

Mä oon jo vuosien ajan tehnyt itse raakasuklaani, mutta välillä on kiva heittää aivot narikkaan ja vaan seurata ohjeita – sillä tän paketin kans tiedän onnistuvani varmasti! Se sopiikin niin aloittelijalle kuin jo kokenneellekkin suklaataiturille. Enkä usko, että suklaan valmistaminen voi edes mennä tän helpommaksi sillä tällä setillä jokainen on onnistuja 😉 Herkullisen lopputuloksen lisäksi parasta on päästä puuhastelemaan, parhaimmassa tapauksessa jopa yhdessä <3

Ja hei! Jos kiinnostuit raakasuklaakursseista niin yksityisiä kursseja esimerkiksi polttareihin tai työporukalle saa kysellä multa [email protected] ja toivottavasti kevään mittaan saadaan myös järjestettyä avoimia kursseja ainakin täällä Jyväskylässä 🙂

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Sunnuntairutiini

Sunnuntai on yks mun viikon lempparipäivistä, sillä se on yleensä viikon päivistä juuri se jolloin mulla on eniten aikaa itselleni.

Kuten tänäänkin: aamukahvin lomassa kirjoittelin teille mieleni keveäksi minkä jälkeen puuhastelin keittiössä jopa neljä erilaista jouluherkkureseptiä, nautin päivällisen perheen kanssa, vietin aikaa kaupungilla uuden sielunsiskon seurassa ja kävin katsomassa veljenpojan ensimmäistä jääkiekkopeliä.

Sunnuntairutiini

Nyt ois vielä vuorossa se jokaisen sunnuntain kohokohta eli mun viikottainen hemmotteluhetki! Joka sunnuntai mä nimittäin sulkeudun kylppäriin mun kauneusrituaaliin pariin. Ensin käyn suihkussa ja puhdistan kasvot, minkä jälkeen kuorin ihon itsevalmistamallani kuorintavoiteella ja levitän kasvoille kosteuttavan naamion. Koko hoidon viimeistelen ihanilla öljyillä, seerumeilla ja voiteilla!

Hemmotteluhetken jälkeen mulla on ihana olo, nimittäin tää sessio on kuin tietynlainen meditaatio – silloin mun on nimittäin helppo olla läsnä ja keskittyä vain ja ainoastaan itseeni. Antaa ajatusten tulla ja mennä, sen kummempia murehtimatta. Samalla kun päästän irti viikon aikana kasvoille kertyneestä kuonasta, mä myös irrottaudun koko viikosta ja paketoin sen nätisti minkä jälkeen oonkin valmiina uuteen viikkoon ja sen haasteisiin.

Onko teillä vastaavanlaisia rutiineja?

Sunnuntairutiini

Mun kuorintavoide on luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan ja simppeli valmistaa, joten ajattelin jakaa sen reseptin myös teidänkin kanssa! Siinä on vain kaksi raaka-aineitta, joista toinen on mun useasti ylistämä kookosöljy joka on ihan verraton kosteuttaja ja toinen puolestaan ihoa aktivoiva kahvi, jonka puhutaan lisäävän ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa 🙂

Kahvikuorinta, sekoita seuraavat aineet keskenään:
1 tl kahvinpuruja
1 tl kookosöljyä

Vinkki! Kuorinnan voit valmistaa myös isommassa erässä ja antaa sellaisen vaikka joululahjaksi jollekkin kahvista tykkäävälle 😉

Kahvikuorinnan jälkeen käytän kasvoilla naamion, joka on nyt viimeaikoina ollut Beauty Gardenin ihoa pehmittävä Kurpitsanaamio. Kyseinen luomukosmetiikkabrändi on Suomessa uusi ja sen raaka-aineet kerätään tuoreena käsin – ja itseasiassa kaikki valmistusvaiheet tehdään käsityönä. Kuinka hienoa, arvostan! Kurpitsanaamion jälkeen levitän kasvoille öljyn ja saman sarjan Tee-yövoiteen, jonka koostumus on ihanan täyteläinen ja ainesosat puolestaan rauhoittavat ja kosteuttavat kasvoja yön aikana.

Sunnuntairutiini

Samaan syssyyn esittelen vielä mun päivittäisen ihastukseni jonka levitän kasvovoiteen alle eli Rosalia HA-seerumin. Seerumin tehoaineena on kasvikunnasta peräisin oleva hyarulonihappo, joka tunnetusti säilyttää iholla nuoruuden taikaa!

Oon käyttänyt seerumia kesän jälkeen lähes joka ilta ja oon tykännyt siitä kovasti. Seerumi nimittäin kiinteyttää ja vahvistaa ihoa, mikä tekee siitä kimmoisamman ja joustavamman – ja se on aika kiva, kun alan kohta olemaan siinä iässä että vuosien vieriminen alkaa näkymään naamastakin 😉 Hahhah! Ainakin kiireisimpinä aikoina oon halunnut turvautua siihen, että tää on poistanut väsymyksen merkkejä mun kasvoilta.

Millaisia luottotuotteita teiltä löytyy?

Tuun pian esittelemään myös mun päivittäisiä kauneusrutiineja (kiinnostaako teitä pelkästään kosmetiikka, vai ihan kaikki ihon hyvinvointiin liittyvät jutut?), kunhan ensin löydän omalle iholleni sopivat talvituotteet 🙂

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa