33 kysymystä + vastausta

1. Avioliittoja: Ei yhtään, mutta mä kyllä ajattelen olevani naimisiin menevää tyyppiä. Ehkä siis joskus kunhan oikea ihminen osuu kohdalle.

2. Kihloissa: Edelleenkin odottelen sitä oikeaa 😉

3. Lapsia: Ei yhtään, enkä usko että tulee koskaan olemaankaan. Vaikka ei mulla mitään lapsia vastaan ole, mut en ehkä näe itseäni äitinä.

4. Lemmikkejä: Maailman paras Ismo ja kämppiksen samanrotuinen Mette.

5. Leikkauksia: Hmm… ei yhtäkään? Jalan leikkauksen onnistuin ihmeen lailla välttämään.

6. Tatuointeja: Yksi iso kyljessä ja sitä ois hauska jatkaa, jos vaan keksisin että miten 🙂

7. Lävistyksiä: Ainoastaan yhdet korvissa ja en oo varma, että onko ne enää edes auki kun en oo niin pitkään aikaan pitänyt niissä koruja.. 😀

8. Muuttoja: Seitsämän – ja kohta toivottavasti kahdeksan.

9. Ampunut aseella: Ilmakiväärillä oon apunut, lasketaanko se?10. Ottanut lopputilin: Ainakin kuusi kertaa.

11. Ollut saaressa: Aika monestikkin, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

12. Autosi: Vaihdoin kuukausi sitten mun söpön kaupunkiauton perheautoksi. Mitä sitä ei tekis koirien takia..?

13. Ollut lentokoneessa: Viimeksi yli vuosi sitten!

14. Onko joku itkenyt vuoksesi: On ja ajatus siitä tuntuu aina yhtä pahalta.

15. Ollut rakastunut: En usko, että oon koskaan oikeasti ollut rakastunut.

16. Ollut ambulanssissa: Pari kertaa.

17. Luistellut: Lapsena mursin mun käden, kun olin luistelemassa 😀 Siitä huolimatta oon viihtynyt paljon luistimilla ja oonkin fiiliksissä, kun Jyväskylässä voi luistella talvisin myös järven jäällä 🙂

18. Surffannut: En oo ikinä  uskaltanut yrittää, sillä mulla on sellanen olo että oisin siinä ihan surkea. Eli ehkä just siks pitäis?

19. Ollut risteilyllä: En muista millon oon viimeksi ollut risteilyllä, mutta laivalla on tullut matkustettua paljon viime aikoina – ja lisää laivareissuja on edessä vielä loppuvuodellekkin 😀

20. Ajanut moottoripyörällä: En ikinä, enkä oo koskaan päässyt kyytiinkään! Kevarin kyydissä oon kyllä ollu, mutta eihän se oo yhtään sama asia.21. Ratsastanut hevosella: Voitteko uskoa, että mä pelkään hevosia? Kerran oon lapsena ratsastanut ja se jäi siihen.

22. Lähes kuollut: Mulla on ollut onni mukana, vaikka muutamia ”lähellä piti” tilanteita on kyllä ollu..

23. Ollut sairaalassa: Joitain kertoja. Ehdottomasti mieleenpainuvin sairaalareissu oli Sri Lankassa, jossa pelkäsin kuolevani raivotautiin 😀 Nyt jo pystyn nauramaan tapahtuneelle, mutta oikeasti se oli ihan kamalaa.

24. Suosikkihedelmä: Mango!

25. Aamu vai ilta: Ilta, vaikka oonkin ”aamuihminen”, mutta iltaisin hommissa on enemmän ajatusta mukana.

26. Lempiväri: Varmaan mintunvihreä? Ylipäätään tykkään pastellinsävyistä, vaikka niitä harvoin puen päälleni.

27. Viimeisin puhelu: Päivällä soitettu työpuhelu. Päikkäreiden aikana oli tullut pari puhelua, enkä oo vielä jaksanut soittaa takaisin.

28. Viimeisin viesti: Ryhmäkeskustelussa, jossa järkkäillään ens kesälle mökkireissua.

29. Nähnyt jonkun kuolevan: En ikinä.

30. Kahvi vai tee: Kahvi, vaikkei mun oikeasti kannattais juoda sitä.

31. Paras piirakka: Mustikkapiirakka tietysti. Vaniljakastikkeen kera!

32. Kissa vai koira: Tarviiko tätä edes kysyä? No koira tietysti!

33. Paras vuodenaika: Talvi. Ehdottomasti talvi! Tän postauksen kuvat on syksyn ensimmäiseltä kunnon pakkasaamulta, kun mittari näytti -7. Oli niin kaunista, että mun oli pyshdyttävä työmatkalla ikuistamaan se hetki <3

Rentouttavaa tiistaita,
Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Haaste tulevaan viikkoon – oletko valmis?

Näin sunnuntai-iltana on hyvä tehdä tavoitteita tulevalle viikolle. Miettiä, mitä haluaisi tehdä ja missä haluaisi kehittyä. Millä elämänsä osa-alueella kokee tarvetta muutokseen?Mä oon tiennyt vastauksen omaan kysymykseeni jo pitkän aikaan ja se on ehdottomasti matkapuhelimen käyttö. En oo koskaan edes uskaltanut ladata puhelimeeni sovellusta, joka laskee päivittäistä puhelimenkäyttöäni sillä en haluaisi tietää vastausta. Mä nimittäin tiedä, että se olisi aivan liikaa.

Haastankin itseni ensi viikolla digipaastoon ja kutsun sut mukaan! Perusideana on se, että yhtenä päivänä viikossa sosiaalinen media, netti ja TV olisi poissa kuvioista. Mihinkään älyttömyyksiin ei kuitenkaan tarvitse lähteä ja jokainen voi osallistua omilla ehdoillaan ja miettiä, mikä itselle on realistista – moni nimittäin joutuu käyttämään nettiä ihan päivittäin työnsä vuoksi.

Mä aion ensi viikolla viettää digipaastoa yhtenä päivänä toimistoajan ulkopuolella ja loppuina iltoina aion siirtyä lentokonetilaan illalla kahdeksan aikaan. Tiedän jo sen pelkästään rauhoittavan mun yöunta ihan älyttömästi! Eniten kuitenkin odotan sitä ”vapauttavaa tunnetta”, kun en hetkeen ole kenenkään tavoitettavissa vaan pystyn olemaan enemmän ja voimakkaammin läsnä hetkessä.

Lähdetkö mukaan digipaastoon? Vai onko sulla mielessä joku toinen haaste?

<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Kuva: unsplash.com