ARVONTA: äkkilähtö raakasuklaan herkulliseen maailmaan!

Ihanaa tiistai-iltaa! Kävin äskön kannustamassa Oulun Kärppien A-junnut ekaan playoff-voittoon Jokereista ja voi vitsit kuinka ihanan hurmoksen se katsomossa jännittäminen saikaan aikaan 😀 Halusinkin tulla jakamaan teillekkin vielä hyvää mieltä ja käynnistämällä PIKA-ARVONNAN RAAKASUKLAA WORKSHOPPIIN HUOMISELLE! 

Kuten ootte huomannu niin oon syksystä asti fiilistelly raakasuklaata ja nyt teilläkin on mahdollisuus siihen – pääsette siis itse hullaantumaan ja innostumaan raakasuklaan valmistuksesta GreenStreetin workshopissa ja samalla oppimaan miksi se oikeasti niin terveellistä! Kommentoimalla tähän postaukseen huomiseen klo 13:00 mennessä osallistut arvontaan, jossa voit voittaa workshopin kahdelle hengelle huomiseksi klo 18:00 😀 Ja tykkäämällä&jakamalla blogin Facebook -sivun postauksen tästä samaisesta aiheesta tuplaat mahdollisuutesi voittaa eli saat arvontaan kaksi arpaa!OLYMPUS DIGITAL CAMERAGreenStreet:in Facebook -sivulta voi käydä fiilistelemässä workshoppeja jo ennakkoon! Paljon ihania ideoita ja inspiraatiota luvassa unohtamatta tärkeintä eli itse raakasuklaalla herkuttelua  😉 Hihhih.

Myös tulevan Naisten Päivän kunniaksi saatte verkkokaupasta tällä viikolla -15€ alennuksen workshopeista koodilla ”AINO” ja sen voi käyttää myös tämän viikon ulkopuolella oleviin workshoppeihin! 

Eli jättämällä kommentin huomiseen klo 13:00 ootte mukana arvonnassa workshoppiin kahdelle! Workshop järjestetään siis Helsingissä huomenna keskiviikkona 5.4 ja alkaa klo 18:00 🙂 Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostitse, joten muistakaa jättää se kommentin yhteyteen. Onnea kaikille arvontaan! 

<3 Aino

Aino

25 vastausta artikkeliin “ARVONTA: äkkilähtö raakasuklaan herkulliseen maailmaan!”

  1. Pakko osallistua! En oo koskaan vielä tehny ite raakasuklaata ja maistanutki vaan yhden palan verran, haaveillu sitäki enemmän! 😀

    • ….tai sit en ku on vähän pitkä matka hesaan.. 😀

  2. Kuulostaa loistavalta ! Koskaan en ole päässyt itse tekemään joten mukana ollaan ehdottomasti 🙂

  3. Mukana! Oih, tämä olis ihan unelmajuttu! Laitoin kaiken onnen peliin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta