4. LUUKKU

Tästä luukusta löytyy kutsu hyvän olon pikkujouluihin! Ensin kerron teille mistä on kyse ja jätän postauksen loppuun sen parhaimman eli arvonnan.

Ensi viikon tiistiana 9.12 klo 16-19 on nimittäin PUR Hyvinvointikaupan pikkujoulut, joihin te kaikki ootte tietysti lämpimästi tervetulleita! Ohjelmaa on koko pikkujoulujen sillä paikalla on 16:15 ihonhoidon spesialisti Katja Kokko kertomassa luonnonkosmetiikan saloista ja 17:15 Vanelja -blogin Virpi Mikkonen ”Kiitos Hyvää – Herkkuja ilman sokeria ja gluteenia” uutuuskirjansa kanssa. Tämän lisäksi paikalla on musiikkia, ruokaa, spesiaalihintoja, ihanaa joulufiilistä sekä tietysti ihania ihmisiä 🙂 Tietysti mä tuun myös itse paikalle – tottakai!

Osoite Urho Kekkosen katu 8, 00100 Helsinki – aivan Tavastian vieressä!

Teille joille PUR Hyvinvointikauppa on entuudestaan tuntematon voisin ensimmäisenä suositella vierailua PURin kotisivuilla. Kyseessähän on mitä hurmaavin hyvinvoinnin mekka keskellä Kampin vilinää. Valikoimaan kuuluu niin laadukasta luonnonkosmetiikkaa, tarkoin valittuja luomuelintarvikkeita ja laaja valikoima gluteenittomia tuotteita, superfoodeja, luonnollisia ravintolisiä, luonnonmukaisia pesuaineita sekä homeopaattisia ja antroposofisia valmisteita. PURissa on myös oma hyvän olon baari, josta saa raikkaita smoothieita sekä tuoreperustettuja mehuja ja kylmäkaapista löytyy niin raakakakkua kuin välipalaa suolaiseenkin nälkään valikoiman ollessa maidoton, gluteeniton ja sokeriton. Ihanalla ilmapiirillä varustettu mahtavan monipuolinen kokonaisuus, jossa ilokseni saankin päiväni viettää töitä tehden.PUR Hyvinvointikauppa
Pikkujouluissa on myös paikalla arvontaa sekä muuta mukavaa, mutta haluan näin etukäteen antaa osani teille – mun ihanille lukijoille! Monta kertaa ootte piristänyt mun työpäivää tullen moikkaamaan ja juttelemaan, joten nyt viimein on mun vuoroni antaa teille myös jotain takaisin 🙂

Kahta teistä odottaa PURin pikkujouluissa lahjakassi täynnä hyvää oloa. Mukaan arvontaan pääset kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin mikä sun mielestä on parasta PURissa tai vaihtoehtoisesti mitä kaipaisit PURiin. Onnekkaille ilmotan voitosta henkilökohtaisesti maanantaina 8.12 eli osallistumisaikaa on sunnuntaihin 7.12 saakka. Muistakaa siis jättää sähköpostiosoitteenne mukaan kommenttin!

Aino, PUR Hyvinvointikauppa
Kannattaa myös seurata PURia Facebookissa sekä Instagramissa @pur_kauppa sillä sieltä kuulet ensimmäisten joukossa uusista tapahtumista, tuote-esittelyistä, tarjouksista ja muusta mukavasta. Pikkulinnut lauloivatkin, että pikkujouluihin liittyen on tulossa jotain kivaa myös eli kannattaa olla korvat höröllä, jos haluaa tuplata tai jopa triplata mahdollisuutensa voittaa jotain kivaa.

Onnea arvontaan ja nähdään pikkujouluissa!

<3 Aino

Tarkista Joulukalenterin aiemmat luukut TÄSTÄ.

Aino

33 vastausta artikkeliin “4. LUUKKU”

 1. En oo VIELÄ käynyt pur:issa, mutta siinä parasta kuulostaa olevan toi hyvän olon baari <3

 2. Pitää ehdottomasti käydä pur:ssa. Hyvän olon baari ja luomukosmetiikka kiinnostavat erityisesti.

 3. Pur:issa parasta on sen henkilökunta! Todella ystävällistä ja asiakaslähtöistä palvelua, unohtamatta kaupan aivan mahtavaa hyvän olon baaria!

 4. En ole vielä päässyt käymään, mutta villisti veikaten sanon henkilökunta 😉

 5. Pari kertaa oon PURissa käynyt ja parasta siellä on lämpöinen tunnelma ja ystävällinen henkilökunta ehottomasti! 🙂

 6. Vielä en ole PURissa käynyt, mutta kuulostaa niin houkuttelevalta tuo mehubaari etenkin että täytynee pistäytyä.

 7. Mehut ja raakaleivonnaiset kiinnostavat,täytyypä piipahtaa seuraavalla pääkaupunkireissulla.luultavasti siellä on lämmin tunnelma

 8. Parasta on hyvän olon baari, josta saa ihanat smoothiet. Toivoisin enemmän suolaisia ruokia, piirakoita, salaatteja, raakaruokaa ym. vitriinivalikoimaan. Toki myös herkkuja saa olla enemmän!

 9. Purissa on ihana tunnelma, mukavat ihmiset ja toki hyviä tuotteita ja ihana pikkukahvila myös ❤️

 10. Parasta on se että saa hyvää ha terveellistä napattua mukaan helposti ja sijainti, koska kätevästi pääsen koulusta metrolla kamppiin ja rautikselle ilman että joudun työntämään nenääni tohon kylmään ulkoilmaan! Myös henkilökunta on super positiivinen! ❤️

 11. Parasta helppo sijainti ja monipuolinen ja laaja valikoima ihania ja laadukkaita tuotteita! Kauppa, josta ei koskaan pääse ulos ilman itseään hemmottelevia ostoksia….:)

 12. Monipuolisuus: luonnonkosmetiikka, elintarvikkeet, homeopatia, luotaistuotteet yms kaikki saman katon alla ja kuivin suin tai nälkäisenä ei tarvitse lähteä. Lisäksi ihana, mukava ja palvelualtis henkilökunta.

 13. Mulle tää paikka on vielä aivan uusi tuttavuus, mut toivottavasti pääsen piakkoin tutustumaan – kehuja ainakin on sadellut sellaiseen tahtiin, että odotukset ovat korkealla! 😉

 14. Parasta ihanassa PUR:ssa on välitön ja lämmin, vastaanottaivainen ja energinen hyvänolon tunnelma, joka huokuu jo heti ovesta astuttaessa! Palvelualtis ja ystävällinen henkilökunta, monipuolinen, visuaalisesti kaunis valikoima ja herkulliset terveyssmoothiet ovat myös pelkkää parhautta!

 15. En ole käynyt vielä Purissa mutta kiinnostaa kovastikin tuo luonnonmukaisuus kaikissa tuotteissa.

 16. En ole päässyt käymään vielä, mutta koko konseptihan kuuloostaa mielettömältä!! Iso hatun nosto tyypeille liikkeen takana :))

 17. Kerran vain olen päässyt käymään, useamminkin tulisi käytyä mutta asun niin kaukana

 18. Liikkeessä en ole käynyt, mutta tällaista toimintaa pitää aina tukea. Parasta siis luomu! 🙂

 19. En ole vielä käynyt Purissa, mutta vaikuttaa ihan unelmakaupalta. :)Kuvauksen perusteella sanoisin, että parasta on valikoiman monipuolisuus.

 20. En ole käynyt PURissa vielä, mutta tuotteet ja baari kuulostaa todella hyvälle, koska olen innostunut kaikesta luonnollisesta mutta herkullisesta:)!

 21. Parasta PURissa ovat luotettavat ja turvalliset tuotteet sekä lämmin asiakaspalvelu 🙂

 22. Kaikki ihanat mehubaarit ja luonnonkosmetiikka jutut on parasta! Vaikuttaa ehdottomasti käymisen arvoiselta paikalta.

 23. En ole vielä koskaan käynyt mutta eniten alkoi kiinnostamaan Hyvän olon baarin tarjonta 🙂

 24. En ole vielä päässyt käymään kun kaupungissa kaupoilla tulee niin harvoin käytyä,mutta stressinhallintakortit mitkä instagram kuvissa on vilahdelleet, minulla on jo kaupoalistassa Sekä itse että ystäväni olemme todellisessa korttien tarpeessa tämän syksyn jlk. Joulupakettiin ajattelin käärästä:)

 25. Parasta on kaikki ruoka :D<3 Henkilökunta on myös erittäin osaavaa ja palvelualtista, pisteet siitä 🙂

 26. Kyllä ne raakakakkukuvat houkuttelee eniten! <3 ihanan lämpösen oloinen kauppa ja tunnelma! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta