19. LUUKKU

Saanko taas päivitellä kuinka nopeasti aika kuluu? Nyt avautuu nimittäin jo 19. LUUKKU ja musta tuntuu kuin eiliseltä se päivä, jolloin tää mun oma sivusto sekä joulukalenterin 1. LUUKKU aukesi.

Muistattehan, että se luukku onkin auki aina jouluaattoon asti eli jos se on mennyt teiltä ohi niin vielä ennättää käydä tutustumassa!

Pitemmittä puheitta päästän teidät 19. LUUKUn pariin, joka on tänään täynnä ihan parhaita Puhdistamon tuotteita! Palkinnot on huikeat ja paketteja on kaksi – esittelen ne lyhyesti ja halutessanne voitte käydä itse tutustumassa niihin paremmin Puhdistamon omilta sivuilta.

Puhdistamo tuotteet
1. Paketti:

Puhdistamon Instant-Pakuri: Kotimaisesta pakurikäävästä kuivattu käyttövalmis kuumavesiuute, joka sisältää ainoastaan liukoisia ja 100% imeytyviä ainesosia sisältäen erityisesti pakurikäävän immuunijärjestelmän aktivoivia ja toimintaa tehostavia ainesosia.

Puhdistamon Luomu Nokkosuute: Kotimainen nokkonen sisältää huimasti erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, jotka toimii kehossa vilkastuttaen verenkiertoa, lisäten vastustuskykyä, ehkäisten sairauksia ja vahvistaen hiuksia.

Puhdistamo Instant-pakuri ja Luomu Nokkosuute
2. Paketti:

Puhdistamon Super C-vitamiini: Luomu amlamarja-uute, joka sisältää 50% painostaan luonnollista C-vitamiinia – käytössä erittäin riittoisa sillä jo teelusikan kärjellinen sisältää 500mg C-vitamiinia.

Puhdistamon Havupuu-uute: Supervahva ja elinvoimaa lisäävä, 100% suomalainen uute, joka sisältää kotimaisen männynkuoren laajan kirjon terveyttä edistäviä yhdisteitä – muun muassa erilaisia fenoleita sekä bioflavonoideja.

Puhdistamo Super C-vitamiini ja Havupuu-uute
Näiden lisäksi molemmat paketit sisältää:

Puhdistamon Pakurikahvi: Normaaliin kahviin verrattuna tää on monestakin syystä parempaa! Ensinnäkin pakuri tekee siitä antioksidanttirikkaan ja vähemmän elimistöä happamoittavan mikä on täydellistä kahvin ollessa vielä aidosti hyvää sekä mikä tärkeintä: luomulaatuista! Siitä voi siis halutessaan tehdä vaikkapa superravinteikkaan bulletbroof-kahvin.

– Puhdistamon Appelsiini & Minttu -raakasuklaa: Tää ei varmasti esittelyjä kaipaa. Nää on ihan älyttömän hyviä, tosi ”maitosuklaamaisia” ja ahhh…. toi appelsiini varsinkin! Niin hyvää, niin hyvää. Makunautinto ja samalla superravinteet kropalle – score!

Valitse kumman paketeista haluaisit omaksesi, kerro se tämän postauksen kommenttiboksiin perusteluiden kera ja käy tykkäämässä blogin Facebook -sivusta. Kommentin jättäneiden kesken suoritan arvonnan, jonka onnellinen voittaja saa valitsemansa paketin omakseen! Toisen paketin arvon puolestaan kaikkien blogin Facebook-sivun tykääjien kesken. Arvonnan suoritan jouluaattona 24.12 eli aikaa osallistua on tiistaihin 23.12 saakka.

Ihanaa perjantaita kaikille ja muistakaa, että eilinen joulukalenterin luukku sulkeutuu jo huomenna!
<3 Aino

Tsekkaa kaikki Joulukalenterin aiemmat luukut TÄSTÄ

Aino

113 vastausta artikkeliin “19. LUUKKU”

 1. Valitsisin tuon 2. paketin 🙂 Olen ollut nyt ennätyspitkään terveenä (viimeisin flunssa maaliskuulla), kun ennen sairastelin varmaan lähes joka kuukausi pientä flunssaa. Itse olen varma, että nykyinen elämäntapa, säännöllistä liikuntaa ja puhdasta ruokaa (ei sokeria, venhäjauhoja, eineksiä) on suurin syy tähän terveenä pysymiseen. Myös kaamosväsymys on jo toista talvea loistanut poissaolollaan! 2. paketin valitsin siis sen super C-vitamiinin vuoksi, buustaamaan vielä vastustuskysyä loppu talveksi, että terveenä olo jatkuisi 🙂

 2. Apua! 😀 molemnat paketit kuulostaa niin hyviltä, valinnan vaikeus! Mut ottaisin tällä hetkellä ehkäpä paketin 1 🙂

 3. Molemmat kuulostaa todella hyviltä! Flunssakauden lähestyessä valitsisin kuitenkin paketin 1 🙂

 4. Paketti 1, olis kiva kokeilla tota pakuriuutetta ja hiukset kaipaa aina vahvistusta. Puhdistamon laatuun voi aina luottaa

 5. Ottaisin paketin 2. Itselläkin puhdas ruokavalio ja liikunta ovat pitäneet enimmät pöpöt poissa, mutta c-vitamiinista ei varmaan olisi haittaakaan. 🙂 ja nam! Tuo appelsiinisuklaa on niiiiiiin hyvää!

 6. Molemmat paketit kuulostavat kyllä paremmilta kuin hyviltä, apua! 😀 Ehkä mä kallistuisin kuitenkin tuon kakkospaketin puoleen – oon lähdössä tammikuun alussa Hong Kongiin vaihtoon puoleksi vuodeksi ja havupuu-uutteen avulla saattais sopeutuminen paikallisiin ruoka-aineisiin ja ruokailutottumuksiin tuntua hieman helpommalta puhumattakaan tietenkään sen symbolisesta merkityksestä suomalaisena tuotteena 😉 Myös C-vitamiini tulisi tarpeeseen!

 7. Oi vitsi, Puhdistamo on yks parhaimmista! Ja molemmat paketit olis aivan unelmat 8) Ensin ajattelin, että paketti 1., mut ehkä kuitenkin 2. 😀 Haha! Koska toi C olis tosi loisto ja havupuu myös. Se siis! Toivotaan, että arpa suosii 🙂 Ja ihanaa viikonloppua, ei välitetä tästä sateesta! 😀 <3

 8. Eniten minua kiinnostaa tuo paketti 2. koska olen jo pidemmän aikaa miettinyt tuota super c vitamiinin käyttöönottoa, mutta ei ole sitten
  tullut sitä koskaan ostettua, koska opiskelijabudjettini ei riitä kovinkaan mihinkään ylimääräiseen ja olisi kiva päästä tuota tuotetta viimein testaamaan! 🙂 Ja tietenkin nuo suklaat houkuttelee myös!

 9. Paketti 1 houkuttelisi:) Mulla on tapana tulla aika helposti kipeäksi, vaikka syön hyvin ja liikun. Ois kiva lisätä jotain vastustuskykyä boostaavia superfoodeja vaikka aamusmoothieen, niin kipeilytkin varmasti vähentyisi! Ihanat paketit kyllä kunmatkin ja oi, noi puhdistamon suklaat on niin hyviä!!!<3

 10. Ottaisin 2 paketin. Olen tällä hetkellä koko ajan väsynyt ja flunssainen, joten tarvitsen c-vitamiinia ja havupuu-uutetta. Ja tietysti maidotonta suklaata!

 11. Paketti 1! Olis mahtava testata millaisia vaikutuksia näillä luonnon terveyspommeilla on käytännössä. Ja raakasuklaata en oo vielä koskaan maistanut vaikka pitkään on ollu tarkoitus tehdä sitä itse 😀

 12. Molemmat ovat mahtavia, mutta kallistuisin kakkoseen, koska kotona on jo reilusti pakuria 🙂

 13. 1. paketti, koska kyseisten tuotteiden ostoa olen suunnitellut jo ikuisuuden 😛

 14. Siis nämä on niin ihania tuotteita. Valitsen paketin numero 1. Kakkonen olisi muuten ollut parempi, mutta en taida uskaltaa käyttää havupuu-uutetta koska olen allerginen hartsille.

 15. Paketti 1. Pakuriuutetta oon miettinyt usein ostavani mut ei ole kyllä halpa tavara ni aina se kattelee edelleen hyllystä mua. 🙂 nokkosuutteesta en ollut kuullutkaan ja sitä ois kiva testata!

 16. Mulla ei oikeastaan ole väliä kumman paketin saisin,sillä molemmat sisältää tuon kahvin joka on se mitä suuresti himoitsen ja halajan!:-)xx

  • Haluaisin vilkastuttaa aineenvaihduntaani ja buustata immuniteettia, siihen pakurikääpä ja nokkosuute on just hyviä. Minun on jo kauan pitänyt käydä kesällä poimimassa luonnosta nokkosia, mutta se on vaan jäänyt.

 17. Ihania Puhdistamo-tuotteita kaikki! Ja myös ajankohtaisia tämänhetkiseen tilaani. Täällä kotona poden flunssaa ja harmittelen poissaoloani töistä. Eli siis, immuniteettia tarttis lisätä. Siinä mielessä olis kyllä kumpainenkin paketti tervetullut. Ehkä kallistun numeroon 1, sillä instant-pakuria haluaisin tosi mielelläni kokeilla. Ja rakastan nokkosta!

 18. Valitsisin 1. paketin, koska pakuri kiinnostaa erityisesti ja nokkonen olisi hyvä lisä 🙂

 19. Tämän syksyisen sahaavan flunssakierteen pysäyttämiseksi kumpi vaan paketti olisi tervetullut, toki on näistä nyt vielä selvitty positiivisen asenteen ja perheen avun turvin. Pakurituotteita en ole vielä koskaan testannut mut nuo suklaat nam… testattu on ja hyväksi todettu =)

 20. Paketti 1 on kuin mulle luotu!! Kakkonen ois muuten hyvä mutta saan c-vitamiinia ihan tarpeeks jo ruuasta 🙂

 21. Näistä hotsittaisi himpun enemmän paketti 2 – super-c jos mikä buustaisi läpi pimeyden!

 22. Haluaisin paketin numero yksi. Minulla on ollut oaha ylirasitustila jo puoli vuotta, mikä vaikuttaa hiuksiin, elinvoimaisuuteen ja vastustuskykyyn heikentävästi. Tästä paketista voisi olla apua!

 23. Paketti 1 kiinnostaa minua. Nokkosuutetta haluaisin kokeilla, jos se kerran vahvistaa hiuksia. Yht’äkkiä talven tullen hiuksiini iski kauhea sulkasato. Joka pesun jälkeen lähtee karmea tukko hiuksia. Vaikka syön tosi terveellisesti jne..:-(

 24. Paketti kakkosesta voisi olla minulle enemmän hyötyä:) c-vitamiinivalmiste olisi tarpeellinen! Nam haluaisin myös maistaa noita raakasuklaita!

 25. Molemmat paketit tulisivat kyllä ahkeraan käyttöön, mutta valitsisin tuon paketin nro 1, koska erityisesti pikapakurin ostoa olen suunnitellut jo pitkään 🙂

 26. Nyt pistit pahan, nimittäin valinnan suhteen. Olen vasta nyt loppuvuodesta tutustunut superfoodeihin ja kunnolla puhtaan ruuan maailmaan. Pitkä suolistokipuilu ja oireilu on pistänyt ruokailutottumuksia uusiksi. Kaikkihan me tiedämme , että vitamiinit ja hivenaineet ovat tärkeitä ja niiden saaminen vielä tärkeempää. Ruokailun rajoittaminen ja monet allergiat on vaan tosi vaikea yhdistelmä! Loppujen lopuksi valitsisin paketin 1. Paketti 2 kuulostaa sellaisten, jonka saattaisin jopa ostaa, joten siksi ennakkoluulottomasti ykkösen kimppuun!

 27. 1. paketti!! pakurikääpä on kyl herättäny kiinnostuksen, harmi ettei opiskelijabudjetti oikeen anna mahdollisuutta testailla!

 28. Pakuri on aina kiinnostanut joten valitsen paketti 1. Tosta toisesta tuotteesta en ole koskaan kuullut, mut eihän vahvoista hiuksista kukaan kieltäydy 😛

 29. Voi vitsi miten vaikea päättää, molemmissa oli tosi hyviä tuotteita.

  Valitsisin ehkä kuitenkin kakkosen, sillä tuo havupuu-uute vaikutti kiehtovalta, on ennestään minulle ihan tuntematon. Eikä se C-vitamiinin buustauskaan pahaa tekisi. 🙂

  Ja kiitos muistutuksesta, pitääpä kaivaa kuivatut nokkoset kaapin perältä käyttöön 😉

 30. Mä valitsisin paketin numero 2, koska pakuria löytyy jauheena jo kotoa ja nokkosta teenä 🙂

 31. Paketti 1! Olen jo pitkään halunnut kokeilla pakuria, mutta koska asun Berliinissä, en ole sitä sieltä löytänyt mistään… Pakuri ja suomalainen nokkonen tekisi mut siis super onnelliseksi! 🙂

 32. Oohh! Tahtoisin molemmat mutta jos pitää valita niin paketti 2, koska super C voisi auttaa mut pois tästä flunssasta ja myös ehkäistä seuraavan tulemista! Ei jaksais enää olla räkäpää! 🙂 ihanaa joulua Aino!

 33. Paketti 2! Suuri elämänmuutos on edessä tammikuussa eikä stressiä voi välttää. Flunssan kuitenkin voi ja nää Puhdistamon tuotteet on just siihen hommaan:)

 34. Apua mikä kompa! Kiinnostaisi niin instant pakuri kuin c-vitamiinikin, joten mitä tässä nyt voi tehdä! 😀 Nakkaan arvan c-vitamiinin puoleen, eli paketti 2.

 35. Mä ottaisin mieluusti ton ekan paketin, se olis niiiin ihana voittaa! 🙂 ja nam, noi suklaat on mun lemppareita

 36. Paketti 1 voisi olla tarpeen kun sairastan nivelreumaa ja joudun käyttämään vahvoja lääkkeitä ja biologisia lääkkeitä. Nämä heikentävät paljon immuunijärjestelmää ja saan herkästi flunssaa ym.:/

 37. Jos arpaonni sattuu mun kohdalle, ottaisin paketti nro 2.

  Facebookista käyty myös tykkäilemässä, kiva että sut löytää sieltäkin 🙂

 38. Pakettu 1 ois kuin mulle tehty! Tota pakuria oon halunnu kokeilla iät ajat, ja noi nokkosuutteen ominaisuudet kuulostaa mun tarpeisiin just passeleilta. Ois ihan mahtavaa!
  Toi minttu-raakasuklaa on muuten ihan TÄYDELLISTÄ, namnam..

 39. Ehdottomasti paketti 1. Olen pitkään halunnut kokeilla nokkosuutetta ja pakurikääpää.

 40. Oi, ihanaa! Heti kun näin Facebookissa tämän postauksen vilkkuvan newsfeedissäni, oli pakko tulla kurkkimaan mitä ihanuuksia on tarjolla 🙂 Itselläni juurikin käytössä tuo pakurikahvi, josta aamuisin bulletproof kahvit keittelen 🙂 Mutta vaikea valita näiden pakettien välillä, ehkä kuitenkin kallistuisin pakettiin nro 2 🙂 Oi, jospa arpaonni vain suosisi <3

 41. Paketti ykkönen, koska omin kätösin kerätyt nokkoset loppuivat juuri pakastimesta 🙂 Pakuri kiinnostaa myös!

 42. Ihania palkintoja on nyt jaossa! Itse haluaisin paketin nro 1. Pakurikääpä on teenä tuttu ja todella uskon sen immuunipuolustusta vahvistavaan vaikutukseen. Tätä erilaista tuotetta olisi kiva kokeilla. Nokkosuute vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja on näköjään monia terveysvaikutuksia eli on monipuolinenkin.

 43. Paketti 1, koska oon viimeisen vuoden aikana ollut useammin flunssassa kuin koskaan aiemmin eikä olisi väliksi sairastaa enää yhtään enempää. Noilla saisi hyvin buustattua vastustuskykyä.

 44. Paketti 1 – jollain tavalla verenkierto täytyisi saada vilkastumaan kun aina on niin kamalan kylmä :/

 45. Paketti 1, sillä siinä olisi sellaisia tuotteita mitä en ole vielä testannut/ei ole vielä käytössä. Ja tuo appelsiini raakasuklaa on ollut tämän vuoden ”joulukonvehti” pelastus. Eipä ole tehnyt niitä perinteisiä konvehteja mieli 🙂

 46. Valitsen ensimmäisen paketin, koska erityisesti pakuri kiinnostaa, mutten ole sitä vielä raaskinut itse ostaa! 🙂

 47. Paketti 2! Nokkonen on minulla ollut käytössä jauheen muodossa, joten kakkospaketin tuotteet olisivat uutta 🙂

 48. Ykkösen ottaisin, koska täällä kaivataan elimistön vastustuskyvyn ja tasapainon boostaamista kipeästi. Stressi-hirmu pääsi iskemään, mutta nyt onneksi loma!!

 49. Ykköspaketti! En käytä juurikaan maitotuotteita, joten nokkosen sisältämä kalsium olisi erittäin tervetullut lisä mun ruokavalioon.

  Aino oot ihana! (:

 50. Paketti 1 ois tosi jees, sen tuotteet kiinnostaa mua paljon! Varsinkin tuosta pakurista oon kuullu hyvää, en oo vaan uskaltanu ite vielä kokeilla 😀 Ja no raakasuklaa on kyllä aina ihanaa <3

 51. Lomatunnelmissa päivän fiilis kehottaa valitsemaan paketin 1, vaikka molemmat varmaan huikeita!

 52. Heh, tässä näitä mun lemppareita sit onkin 😀 vautsi vau. Juuri sujahti alas ”muutama” mintturaakasuklaa. On nyt tullut suklaata niin paljon syötyä, että saa nähdä maistuuko joulun jälkeen taas hetkeen. Molemmat paketit aivan mahtavia, mutta paketti numero 2 olisi ehkä kivempi, koska pakuria ja nokkosta löytyypi jo kotoa eri muodoissaan. Havupuu-uute on itselleni vielä täysin vieras tuote, eikä c-vitamiiniakaan tule tällä hetkellä ylimääräisenä tankattua (tosin ravinnon mukana paljonkin) 🙂
  -Jonna

 53. Haluisin ton 2 paketin! Rakastan kaikkia luontaistuotteita ja haluisin kokeilla noita, mutta mulla ei oo oikeen varaa ostella niitä. Sen takia ois täydellistä voittaa noi! 🙂 Suklaitaa oon maistanu ja ne on superhyviä <3

 54. Paketti nro 1 ehdottomasti! Tuntuu, että jatkuvasti vähän kipeänä, niin jos tuolla sais vähän vastustuskykyä tähän kroppaan! 🙂

 55. Valitsisin tuon 2 paketin. Rakastan kaikkia luontaistuotteita ja aina valmis kokeilemaan uusia tuotteita. Havupuu-uute ei oo ennestään tuttu mutta ois kiva päästä kokkeilemaan sitä. Nuo suklaat ovat kyllä tuttuja:) On tullut syötyä niitä.

 56. voi ei kamalan vaikea!

  Valitsen kuitenkin nokkosen perässä pitkään haluneena

  Paketin 1. 🙂

 57. Vaikea valinta täälläkin, mutta valitsisin paketin nro 2! Lisä C-vitamiini olisi tarpeen tähän aikaan vuodesta, havupuu-uute on itselle uusi tuote ja siihen olisi mukava päästä tutustumaan! Pakurikahvia ja raakasuklaata, nam! 🙂

 58. 1. paketti. Tämän hetken hiuskriisissä kaikki, mikä vahvistaa hiuksia kuulostaa hyvältä!

 59. Voi miten vaikea valinta! Valitsen varmaan 1 paketin, siinä olisi tämän väsyneen perheen jokaiselle jäsenelle jotain piristävää <3 (jos annan raakasuklaat lapsille enkä syö itse :D)

 60. Ensimmäinen paketti olisi mieluisa, sillä olisi kiva saada jotain erilaista korviketta kahville. Näin tautiseen aikaan kaikki, mikä edistää ja parantaa vastustuskykyä on tervetullutta. 🙂

 61. Paketti 1, nokkosuute ja nokkonen ovat pidempään jo kiinostaneet. Pakuri tulisi siinä vähän plussana päälle 🙂 Raakasuklaatakaan en vielä ole saanut aikaiseksi maistella ollenkaan.

 62. Kakkospaketti kiinnostaa 🙂 Olen jo aikaisemmin kokeillut tuota C-vitamiinia ja ärsyttävän flunssasyksyn jälkeen olisi varmaan syytä ottaa taas aktiivikäyttöön!

 63. Puhdistamon Pakurikahvin valitsen. En ole ennen kokeillut ja jos on noin terveellinen, niin olisi hieno alku Uudelle vuodelle.

 64. Paketti 1 🙂 tota pakuria oon pitkään jo miettiny hankkivani ja se olisi mieluinen ja myös toi nokkonen olisi hyvä lisä smoothieeseen. Ja noi raakasuklaat on ihania:)!

 65. […] avautuu Joulukalenterin viimeinen luukku – siihen asti teillä on vielä aikaa osallistua 19. LUUKUn ja 20. LUUKUn arvontoihin, osallistua Hope Ry:n lahjoitukseen tai osallistua meidän tulevan […]

 66. Paketti 1 kiinnostaisi:) viime kesänä pitikin nokkosia käydä keräämässä, mutta keskustassa asuessa en oikeen luottanu läheltä löytyviin. Purkki muodossa se olisi kiva siis saada!

 67. Valitsisin 2. paketin, sillä juuri tuli ostettua Puhdistamon pakurijauhetta kotiin 🙂 Nuo muut tuotteet vaikuttaa tosi kiinnostavilta uusilta tuttavuuksilta, varsinkin kun laadun tietää olevan huippuluokkaa!

 68. tykätty fb:ssa, ja paketti 1, koska ensinnäkin en juo kahvia ja olen ihan nokkosfriikki, joten kaikki missä on nokkosta, niin mulle! 🙂

 69. 2. paketin ottaisin, jos onni suo 🙂 paketin antaisin Isille erityisesti tuon havupuu-uutteen takia. Isi sairastaa tällä hetkellä ja uskon, että tuo ihme aine varmasti antaisi Isille voimia ja energiaa 🙂 ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta