17. LUUKKU

17. LUUKKU tarjoilee teille luksusta arkeen. Jokainen teistä varmaan (ainakin toivottavasti) harjaa hampaansa päivittäin ja tuskin ketään haittais, jos siitä hampaidenharjaus hetkestä vois nauttia vielä pikkusen enemmän?

Mä oon aikoinani ollut tosi laiska pitämään huolta suun hygieniasta, mutta viisastuttuani oon myös oppinut tajuamaan senkin tärkeyden ja merkityksen ihan koko meidän terveydelle. Tiesittekö, että meidän suussamme elävät bakteerit voi hoitamattomina levitä verenkiertoon ja aiheuttaa sitä kautta vakaviakin terveysongelmia? Se myös heikentää vastustuskykyä mikä antaa myös muille taudenaiheuttajille mahdollisuuden iskeä elimistöön.

Noh – tarkoitus ei oo tietenkään pelotella ketään, vaan lähinnä antaa teille joillekkin, mahdollisesti hampaita harjaamattomille, ajattelemisen aihetta sillä kuten minä aiemmin virheellisesti luulin: hampaiden harjaamisessa kyse ei ole ainoastaan raikkaan tuoksuisesta hengityksestä.

Marvis hammastahnat Marvis hammastahnat
Ja koska luksusta teille lupasin niin luksusta saattekin, nimittäin mahdollisuuden tutustua Marviksen hammastahnoihin! Mä itse tutustuin niihin jo vuosi takaperin I Love Me -messujen yhteydessä ja voin kertoa, että mun halukkuus hampaiden harjaamiseen nousi potenssiin sata verrattaen aikaan jolloin käytin perus-pepsodenttiä.

Marviksen tahnoissa yhdistyy niin esteettiset ominaisuudet kauniiden pakkauksien muodossa minkä vuoksi ne onnistuu piristämään karumpaakin kylppäriä. Ulkonäköä toki tärkeämpi seikka on mintun raikas maku, mutta myös muut piristävät maut tuovat kivoja vivahteita ja vaihtelua pesupuuhiin. Itse tykkään vähän eksoottisimmista mauista ja vaihtelenkin käyttämääni tahnaa fiiliksen mukaan, mutta kolme on omaan makuuni ylitse muiden: Aquatic Mint, Amarelli Licorice ja joulun henkinen Cinnamon.

Yksi kyseisistä mauista on mielestäni ylitse muiden. Arvaatko mikä se on? Kommentoi vastauksesi tähän postaukseen viimeistään lauantaina 20.12 ja sulla on mahdollisuus saada lisää luksusta hampaiden hoitoon Marviksen tuotepaketin kera. Muista jättää kommentin yhteyteen sähköpostiosoite!

Hammastahna – se ei varmaan voi koskaan olla liian hyvää eikä (kauniita) tuubeja voi omistaa liikaa. Kiitos Pro Beauty Scandivania omistani!

<3 Aino

Katso aiemmat Joulukalenterin luukut TÄSTÄ.

Aino

66 vastausta artikkeliin “17. LUUKKU”

  1. Kerta tykkäät eksoottisesta mausta, veikkaan että Cinnamon on suosikkisi 😀

  2. Hmm, odotas kun mä yritän arvata… Veikkaisin licoricea tai cinnamonia ja taidan pienen entten tentten-leikin jälkeen kääntyä tuon ensinmainitun puoleen, eli Amarelli licoriceen! 😀

  3. Amarelli Licorice!

    Mä kokeilin kaverilta tota kanelia pari viikkoa sitten. Harjattiin hampaita ja toisteltiin kummatkin ”kummaa, ääää, mun suussa maistuu pulla, KUNMAA!” 😀

  4. Itsekin lakritsin ystävänä veikkaisin että lempparisi on tuo Amarelli Licorice (:

  5. Kyllä mäkin pienen pohdinnan jälkeen päädyn tuohon Amarelli licoriceen, koska se kuulostaakin jo niin hyvältä! Tuli kans bongattua nää I love me-messuilla ja teki mieli joku näistäkin ostaa. Sain ”onneksi” hillittyä, sillä tuhlasin sinne muutenkin koko omaisuuteni 😀

  6. Mäkin lähen veikkaan tota lakutahnaa X) hei tää oli siisti joulukalenteriluukku! Koskettaa todella meitä kaikkia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta