13. LUUKKU

Nyt kun eilen päästiin treenimaailman pariin (12. LUUKKU) niin eiköhän jatketa tänään samaa rataa! Vuorossa siis 13. LUUKKU ja tänään Joulukalenterissa on mukana TNT Brazil.

Moni teistä varmasti syksyn aikana onkin bongaillut mun kuvia mun omista ihanista TNT Brazilin treenilegginsseistä eikä ihme – ne on nimittäin sellaiset katseenvangitsijat, että niitä ei voi olla huomaamatta. Upeiden kuosien ja herkullisten värien lisäksi legginssit on käytössä mitä mukavimmat tuntuen suorastaan toiselta iholta ja mikä parasta – vyötärö on sopivan korkea minkä vuoksi treenin aikana saa keskittyä täysillä treenaamiseen ilman pelkoa siitä, että trikoot valuisi tai jotain ylimääräistä tursuaisi vyötäröltä.

Hengittävät, napakan joustavat ja samalla nätit ku mikä – voiko treenitrikoilta enempää pyytää?

TNT BrazilArvatenkin jokainen varmasti haluaisi päästä itse kokemaan tän kaiken mistä mä puhun. Mä ainakin oon itse aika skeptinen uusien treenivaatteiden suhteen sillä mulla ei riitä sormet käsissä laskemaan niitä kertoja jolloin oon ollu uusiin hankintoihin pettynyt: joko materiaali on löystynyt parin käyttökerran jälkeen tai sitten tekniikka on pettänyt eikä treenivaatteiden ykkösprioriteetti hengittävyyden suhteen oo pelittänyt. Ulkonäkö tietysti tulee vasta kolmantena tekijänä, mutta eihän se haittaakaan tee. Eihän? 😉

TNT Brazil avaa verkkokauppansa ensi vuoden alusta ja sitä odotellessa ostoksia voi suorittaa Facebook -sivujen kautta. Mulla on nyt kuitenkin ilo ja kunnia arpoa yhdelle onnekkaalle omat itse valitsemansa Bodyfit-legginssit (arvo 60€ +postikulut)! Ja Joulukalenterin hengessä osallistuminen on todella yksinkertaista:

Käy valitsemassa TÄÄLTÄ omat suosikkisi TNT Brazilin uusimmista Bodyfit -legginsseistä ja kommentoi tähän postaukseen kyseisten legginssien linkki. Muista jättää kommentin yhteyteen oma sähköpostiosoitteesi! Osallistumisaikaa on aina keskiviikkoon 17.12.2014 saakka. Jokainen blogin Facebook -sivun tykkääjä saa lisäarvan joka tuplaa mahdollisuuden voittaa. 

Kannattaa käydä kurkkaamassa TNT Brazilin Facebook-sivuille sekä instagramiin @tnt_brazil sillä myös siellä on näin Joulun kunniaksi mahdollisuus voittaa omat Bodyfit-legginssit.

<3 Aino

Katso aiemmat Joulukalenterin luukut TÄSTÄ.

 

Aino

96 vastausta artikkeliin “13. LUUKKU”

  1. Bf03 kelpais käydä könällä täälä Rukalla! (Kaikki muut käyttää kolmee raitaa x)

  2. Vaikee valinta..mutta väriä kaipaisin omiin treenipöksyihin ja ottaisin BF03:n 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta